Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στον Βόλο»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, λίγη ώρα μετά την εκλογή του. Σήμερα (9/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει λίγη ώρα μετά πως δέχεται απειλητικά μηνύματα.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. «Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα». Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα πριν η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου είχε αναφέρει πως μετά από χθεσινή της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Αχιλλέα Μπέου, είχε δεχθεί απειλές.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Τι πάτος είναι αυτός; Χθες έβαλα ένα Story και ένα Tweet για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα. «Έχει δίκιο ο Μπέος, ποια νομίζεις ότι είσαι εσύ». Με απείλησαν με τραμπουκισμούς, επειδή έγραψα αυτό!».

Σε story που ανέβασε χθες στο instagram, μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε γράψει: «ΣΟΚ ΚΑΙ… Δ(ΜΠ)ΕΟΣ!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ