Νίκος Κουρκούλης για Βασίλη Καρρά: «Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα στη ζωή μας και όχι εμείς»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Επειδή είναι γνωστό το πρόβλημα που πέρασα, αγκαλιάζομαι σε εβδομαδιαία βάση, με πλησιάζει και με παίρνει τηλέφωνο ο κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα μέσα στο σπίτι του και ευελπιστούν μέσα από εμένα να καλυτερέψουν το πρόβλημά τους. Φυσικά εγώ είμαι παρών για οποιαδήποτε περίπτωση. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο τρόμος της λέξης. Όταν ακούς τη λέξη καρκίνος είναι λίγο τρομακτικό» ανέφερε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Καρρά που βιώνει δύσκολες ώρες με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είπε: «Εγώ μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη. Είδα πρόσφατα και κάτι ασυναρτησίες, κάποιες αναρτήσεις βλακωδέστατες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν, για ποιον λόγο το κάνουν, ή που ζούνε, γιατί ζούνε και ποιους είναι ο σκοπός τους, έτσι τους χαρακτηρίζω. Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα στη ζωή μας και όχι εμείς. Εγώ σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ, τον έχω πολύ ψηλά στην αντίληψή μου και στη ζωή μου, είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ βαθιά και αληθινά και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ