Δέσποινα Βανδή: Ένας μήνας μακριά από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους και απολαμβάνουν στο έπακρο τη γεμάτη έρωτα και πάθος σχέση τους. Αυτή τη συνθήκη ήρθε να ανατρέψει, έστω προσωρινά, η απόφαση της τραγουδίστριας να κάνει περιοδεία στην Αμερική. Η απουσία της για περίπου έναν μήνα δεν θα είναι εύκολη, όμως αγαπάει αυτό που κάνει και δεν θα μπορούσε να προσπεράσει αυτή τη σημαντική ευκαιρία για την καριέρα της.

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ – ΠΗΓΗ: Realnews

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δ. Βανδή επισκέπτεται τους ομογενείς. Πέρυσι έδωσε μια μεγάλη συναυλία στη Νέα Υόρκη. Μετά τη μεγάλη αποδοχή που γνώρισε, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση να βρεθεί για μία ακόμη φορά δίπλα στους ομογενείς.

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια ταξίδεψε για την Αμερική, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν πολύ δύσκολο να την ακολουθήσει, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αυτή την περίοδο είναι αυξημένες λόγω της συμμετοχής του στη σειρά «Σασμός». Έδωσε ήδη δύο συναυλίες μαζί με τους Kings, στη Βοστώνη και στο Λος Άντζελες. Ακολουθούν τρεις εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, στις 20 και 21 του μήνα θα εμφανιστεί στον Καναδά (Μόντρεαλ και Τορόντο αντίστοιχα) και στις 2 Οκτωβρίου θα κλείσει την περιοδεία με ένα live στη Βοστώνη.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο μιας επίσκεψης του Β. Μπισμπίκη στην Αμερική παραμένει ανοιχτό, εάν και εφόσον του το επιτρέψει η ροή των γυρισμάτων. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να φορτίζουν τις μπαταρίες τους αφιερώνοντας ουσιαστικό χρόνο ο ένας στον άλλον. Πρόσφατα έκαναν μια τελευταία βουτιά στην παραλία Αφάντου της Ρόδου. Εκεί πέρασαν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς, πριν «χωρίσουν» οι δρόμοι τους. Και οι δύο εύχονται να περάσει γρήγορα ο χρόνος και να ανταμώσουν ξανά. Μετά την επανεμφάνισή της πέρυσι στο «Έναστρον», η Δ. Βανδή φέτος θα τραγουδά στον «Βοτανικό» μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ