Καλλιρρόη Μυριαγκού: Η αποκάλυψη για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε σήμερα (26/10) η Καλλιρόη Μυριαγκού, μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Η γνωστή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη» στην θρυλική κωμική σειρά του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην σειρά.

«Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος, πάρα πολύ κόντρα. Έγινε audition, εγώ πήγα χάλια ντυμένη και από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στην σχολή. Πήγα στην audition και με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν, με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, έλεγα όχι. Τελικά μου πρότειναν νομίζω καλά λεφτά για τότε και είπα ναι και πήγα και το έκανα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Και όλα αυτά που καμιά φορά λέω: “Μην με ρωτάτε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»”, εντάξει αλλά δεν γίνεται, το ξέρω και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό. Τώρα το βλέπω με πολύ χαρά και αγάπη» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ