J2US: «Τρέλαναν» τους κριτές και το Twitter ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα – ΒΙΝΤΕΟ

Γεμάτο μοναδικές ερμηνείες ήταν το επεισόδιο του J2US του Σαββάτου. Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας κοινό και κριτική επιτροπή.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πραγματοποίησαν μια συγκλονιστική εμφάνιση στο J2US τραγουδώντας τους «Δαίμονες» της Άννας Βίσση. Οι κριτές «τρελάθηκαν» με την εμφάνισή τους, με την Δέσποινα Βανδή να λέει στο ζευγάρι: «Μαυρίκιε είσαι σπουδαίος και μέχρι σήμερα δεν το ήξερα! Και χαίρομαι που ήρθες εδώ και σου δόθηκε η ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να είσαι πάνω στην σκηνή. Για μένα δαφνοστεφανώθηκες. Ιλάειρα, ήσουν αξιοπρεπέστατη σε ένα δύσκολο τραγούδι. Εξαιρετικό! Παιδιά συγχαρητήρια».

«Παιδιά πόσο όμορφο ήταν αυτό που ένιωσα με εσάς σήμερα; Πόσο δίκαιο να σας γνωρίσουμε μέσα από το έργο σας! Ιλάειρα μόλις είδα αυτή τη γλυκιά φατσούλα και έβγαλες αυτή τη φωνή, ήταν εντυπωσιακό! Μας μεταφέρατε εκεί που έπρεπε, στον Μεσαίωνα! Τα θερμά μου συγχαρητήρια» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε: «Ήσασταν εξαιρετικοί. Αδικήσατε τον εαυτό σας να κυκλοφορείτε τον εαυτό σας σε άλλα μονοπάτια. Αυτά που κάνατε ήταν σπάνια. Είναι πιο ακριβά αυτά που κάνετε, από αυτά που διαλαλείτε».

Εκστασιασμένο με την ερμηνεία του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας ήταν και οι χρήστες του Twitter, που τους αποθέωσαν.

J2US: Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του ζευγαριού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ