J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: «Σας περίμενα χειρότερους, ντροπή που το λέω, αλλά είναι αλήθεια»

Στην σκηνή του J2US ανέβηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο dj Pitsi. Οι δυό τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Όλα στα καταλογίζω», της Καίτης Γαρμπή και του Θοδωρή Φέρρη.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνιση του ζευγαριού, την οποία και θεώρησαν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, με την Βίκυ Σταυροπούλου να αναφέρει μάλιστα πως εντυπωσιάστηκε, καθώς, όπως αποκάλυψε, δεν το περίμενε.

«Μ’ αρέσατε παιδία. Εγώ μόλις άκουσα ότι θα πείτε αυτό το τραγούδι λέω ‘ωχ’. Γιατί, όταν το έχει πει τώρα η Καιτάρα, καταλαβαίνεις. Και να το πουν και δύο αγόρια, λέμε, ‘τί γίνεται;’. Όμως με εντυπωσιάσατε θετικά, θέλω να σας πω, δεν το περίμενα. Σας εκμυστηρεύομαι ότι σας περίμενα χειρότερους, ντροπή μου που το λέω τώρα, αλλά είναι αλήθεια. Για το τραγούδι το λέω. Μπράβο σας», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Για την ιστορία, οι δυό τους συγκέντρωσαν 33 βαθμούς συνολικά, με την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή να τους δίνουν από 8 βαθμούς ο καθένας και την Καίτη Γαρμπή να τους βαθμολογεί με…9!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ