Το προσωπικό Survivor του Αγγελόπουλου με τον Κατσούλη: «Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό» – «Δεν θέλω διάλογο»

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor έδωσε την δική του απάντηση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Κατσούλης για εκείνον.

Νωρίτερα, ο Σάκης Κατσούλης είχε σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του «Ντάνου», ο οποίος είχε πει για τον νικητή του Survivor 2021 πως «ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος προσωπικά».

Τι απάντησε ο Σάκης Κατσούλης στα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος; «Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές. Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει», ήταν τα λόγια του νικητή του Survivor 2021 στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Για την αντίδραση του Ντάνου on camera σχετικά με ερώτηση για το Survivor, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι»

Αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε: «Το πρώτο που μου βγαίνει είναι Κύριε ελέησον. Συγγνώμη με όλο το σεβασμό σε αυτό το οποίο λέω, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των λεγομένων και των δηλώσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιδί, ο Σάκης Κατσούλης, ανοίγει εμμέσως ένα διαφορετικό διάλογο. Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει προσωπικά. Είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλώ για ανθρώπους, που δεν γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν γνωρίζω το σκεπτικό τους. Βλέπω ότι ο ίδιος κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλού, αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Και πρόσθεσε ο «Ντάνος»: «Εγώ θυμάμαι τι ακριβώς είπα. Είπα πως δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν θα ήθελα να πω κάτι για το παιδί. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ