J2US – Άντζελα Δημητρίου σε Σταμάτη Φασουλή: «Να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ που μιλάει»

Άντζελα Δημητρίου και Παύλος Σταματόπουλος εμφανίστηκαν στην σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου και ερμήνευσαν το τραγούδι «Δύο ψέματα» του Αντώνη Ρέμου.

Έπειτα από την ερμηνεία τους, οι κριτές ξεκίνησαν να σχολιάζουν την εμφάνισή τους, με την Δέσποινα Βανδή να παίρνει πρώτη τον λόγο. Αμέσως μετά, έκανε την κριτική του ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ στην συνέχεια, σειρά είχε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία πριν εκφράσει την άποψή της για την performance τους, θέλησε να αναφέρει πόσο της αρέσει το τραγούδι.

Ωστόσο, εκείνη την στιγμή η Άντζελα Δημητρίου επενέβη προκειμένου να κάνει παρατήρηση στον Σταμάτη Φασούλη, καθώς ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλούσε σιγανά με τις άλλες κριτές.

«Κύριε Φασουλή, λυπάμαι. Να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ που μιλάει» υπογράμμισε, ενοχλημένη, η Άντζελα Δημητρίου. «Γιατί σας εμποδίζω εγώ;» ρώτησε δευτερόλεπτα αργότερα ο Σταμάτης Φασουλής.

«Όχι αλλά μιλάτε και δεν ακούω τι μου λέει» απάντησε η τραγουδίστρια, με τον σκηνοθέτη να την ρωτάει αμέσως «ακούγατε εμένα;» και την Άντζελα Δημητρίου να απαντάει καταφατικά.

«Α ναι ε; Συγνώμη, συγνώμη» είπε ο Σταμάτης Φασουλής, με την Άντζελα Δημητρίου να τον ευχαριστεί και να του ζητάει και εκείνη συγγνώμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ