«J2US»: Η Ναταλί Κάκκαβα τραγούδησε «Το παλιό μου παλτό» μπροστά στον Χρήστο Δάντη – «Ήσουν εξαιρετική»

Ένα από τα πιο δύσκολα, ερμηνευτικά, τραγούδια επέλεξαν να πουν στην σκηνή του «J2US» η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης.

Οι δυο τους τραγούδησαν «Το παλιό μου παλτό», που έχουν γράψει η Σάννυ Μπαλτζή τους στίχους, ο Λάκης Παπαδόπουλος την μουσική κι έχει ερμηνεύσει άρτια ο Χρήστος Δάντης, με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στο σόου.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στο κοινό, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη να λένε το… τραγούδι του, μένοντας εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα.

«Έχω ακούσει τραγουδιστές να τους καταπίνει αυτό το τραγούδι. Ναταλί δεν συνέβη αυτό. Στο είπα και στο τηλέφωνο, αυτό είναι ένα μεγάλο καράβι που σε παρασύρει και πρέπει να σε οδηγήσει και να μην πέσεις στα βράχια. Εσύ δεν έπεσες. Ήσουν εξαιρετική, με συγκίνησες», είπε ο Χρήστος Δάντης.

«Έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη η Ναταλί. Τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα το τραγούδι που θα πουν. Η Ναταλί ήταν άνετη και ένιωθε αυτό που έλεγε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Πολύ καλύτερη από την τελευταία φορά. Ο Χρήστος Δάντης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Είσαι τυχερή Ναταλί γιατί έχεις έναν εξαιρετικό κόουτς. Στάθηκες με μεγάλη αξιοπρέπεια στο τραγούδι», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο παιδιά, είπατε μια τραγουδάρα και η δυσκολία ήταν μεγάλη. Τα πήγατε υπέροχα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε εξαιρετικοί. Τα έχασα με τον κόουτς σου όταν άλλαζε φωνές κι εσύ ήσουν σταθερή. Η διαφορά σου από την προηγούμενη φορά τεράστια, νόμιζα ότι έφερες τη δίδυμη αδερφή σου», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ