Η Σάρα αποκαλύπτει ποιον θέλει για νικητή του Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε να αποχωρεί από το παιχνίδι η Σάρα Εσκενάζη. Η παίκτρια που κέρδισε πολλούς οπαδούς λόγω της θετικής της ενέργειας, αποχώρησε χωρίς να χάσει το χαμόγελό της.

Η πρώην παίκτρια των “Μαχητών” στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε επίσης, ποιος θα ήθελε να κερδίσει το Survivor.

“Αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων… Έχω πάρει τρομερές εμπειρίες ζωής και μαθήματα ζωής, γνώρισα πού καλούς ανθρώπους, έμαθα να ζω με πολύ απλά πράγματα, να μην έχω εξάρτηση από τίποτα, και αυτό είναι σπουδαίο για την κανονική μου ζωή. Αν με ξαναρωτούσε κάποιος αν θα το έκανα, σίγουρα θα ξαναερχόμουν με μεγάλη χαρά”, δήλωσε και συνέχισε συγκινημένη:

“Ξεκίνησα για το ταξίδι και αυτό κάνω μέχρι την τελευταία στιγμή που αποχώρησα τώρα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα ως εδώ. Ένιωθα και πάρα πολύ κοντά μου τη γιαγιά μου, που δυστυχώς την έχω χάσει από τη ζωή εδώ και 1,5 χρόνο και γι’ αυτό της αφιέρωνα τις νίκες μου, όταν έδειχνα πάνω”.

“Στο Survivor συνειδητοποιείς πάρα πολλά πράγματα. Ότι δεν χρειάζεται να έχεις καμία στρατηγική, κανένα συμφέρον, τίποτα από όλα αυτά. Αφήνεις τη ζωή να κυλήσει και να πάρεις πράγματα από αυτήν, να ρουφάς κάθε στιγμή της ημέρας που περνάς και να είσαι ευτυχισμένους που τη ζεις, γιατί όλα γίνονται ξαφνικά. Αυτό το είδαμε και στο Survivor”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Αν έπρεπε να αποφασίσω έναν νικητή για το Survivor, θα έλεγα τον Κώστα (Αναγνωστόπουλο), γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, με έχει στηρίξει, ήταν ο “μπαμπάς μας”. Έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει. Είναι έξυπνος, δοτικός, λογικός, θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους, του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους, έχει χιούμορ…”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ