Η Realnews σήμερα

 Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “”Εταιρεία” παρακολουθούσε τον Κ. Καραμανλή” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στον Αμερικανό πράκτορα και τους τέσσερις συνεργάτες του και αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο των Ελληνοαμερικανών “συμβούλων” και το μυστικό “στρατηγείο” τους. Στο ρεπορτάζ της, η Realnews, παρουσιάζει το “πώς συνδέει ο ανακριτής την παρακολούθηση του πρώην πρωθυπουργού με τα σενάρια για σχέδιο δολοφονίας του”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Φόρος Ανικανότητας Πολιτικών…” . Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “ΦΑΠ-φόρος ακίνητης περιουσίας… Ή μήπως Φόρος Ανικανότητας Πολιτικών; Φόρος… βλακείας, δηλαδή, όλων μας, που ανεχόμαστε ακόμη ένα πολιτικό σύστημα αδύναμο να εμπνευσθεί και να εμπνεύσει μια νέα εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, αδύναμο να χαράξει και να δρομολογήσει μια νέα, ελπιδοφόρα πορεία για τη χώρα και τους πολίτες της;”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης υπενθυμίζει ότι ο Νοέμβριος είναι ο μήνας σημαντικών γεγονότων για την πατρίδα, ανάμεσα στα οποία και μεγάλες, ανοργάνωτες όσο και αυθόρμητες, λαϊκές εξεγέρσεις ενάντια στην ξένη κατοχή και τη δικτατορία. Σημειώνει ότι και σήμερα είναι ολοφάνερη η διάθεση για λαϊκό ξεσηκωμό που δεν θέλει παρά μια μικρή σπίθα για να πυροδοτηθεί. Ούτως ή άλλως όμως οι εκλογές-ίσως πολύ σύντομα- θα φέρουν τα επάνω κάτω!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εκτέλεση εν ψυχρώ! Οι κάμερες “συνέλαβαν” τους δράστες. Ολα τα σενάρια για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο. Πώς σκιαγραφεί η Αντιτρομοκρατική το προφίλ των δραστών. Τι λένε οι οικογένειες των θυμάτων και τι οι αυτόπτες μάρτυρες.

– Το ραντεβού στο “Πρυτανείο” που έμπλεξε τον Καρχιμάκη.

– Επιστολή του φυγόδικου Αν. Πάλλη στον εισαγγελέα: “Να ενταχθώ σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων”. Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην συνεταίρου του Βίκτωρα Ρέστη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

Κάνουν μια τρύπα στο νερό κι ύστερα θολώνουν τα νερά, για να μην τη δούμε. Μάταιον. Και ανόητο. Κι όμως επιμένουν! Λίστα Λαγκάρντ, πετρέλαιο θέρμανσης, υπερφορολόγηση – πέλαγος οι τρύπες στο νερό! Μόνον οι λέξεις τους απέμειναν πια, να τις βασανίζουν – πως θα παρενδύσουν φερ’ ειπείν τα νέα μέτρα! – μόνον οι λέξεις. Που οι άνθρωποι δεν ακούνε πλέον…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ντορέτα Παπαδημητρίου ανοίγει την καρδιά της στην “R” : “Θα έκανα τρίτο παιδί για έναν μεγάλο έρωτα”. Η ηθοποιός μιλά για σχέσεις, άντρες, αλλά και για τη μεγάλη λατρεία που έχει στους γιους της: “Μετά τον χωρισμό, θα παραμέναμε φίλοι με τον Κώστα Πηλαδάκη ακόμη κι αν δεν είχαμε παιδιά”.

– Το νέο αμόρε της Λοτσάρη. Ο Γιώργος Μπαβέλης, ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του ελληνικού μόντελινγκ, βρίσκεται στο πλευρό της όμορφης περφόρμερ.

– Κώστας Βουτσάς: “Είμαι ευτυχισμένος. Νιώθω πενηντάρης” – “Εχω ξανανιώσει με την Αλίκη Κατσαβού. Εχει πάρει 30 χρόνια από πάνω μου”.

– Ο Κόζας ντύθηκε γαμπρός. Ο τραγουδιστής που μας εκπροσώπησε στη Εurovision παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χαρά Τσεβδομαρία.

– Οντίν Λιναρδάτου: “Πολλοί με κατηγόρησαν ότι πρόδωσα τους συναδέλφους μου. Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Είμαι ρεαλίστρια, όχι επαναστάτρια”, δηλώνει η παρουσιάστρια της ΔΤ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ