Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Απαιτούν σύνταξη κάτω από 300 €” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία υπογραμμίζει: “Το κουαρτέτο “τρελάθηκε”! ” καθώς ζητά και πλήρη κατάργηση του εφάπαξ. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Οι πιστωτές αξιώνουν επιπλέον: Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και μειώσεις από 6% έως 30% για τις κύριες συντάξεις, εθνική σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια και με 20 έτη ασφάλισης, ποσοστά αναπλήρωσης που οδηγούν σε σύνταξη ίση με τον μισό μισθό του ασφαλισμένου”. 

Το ρεπορτάζ της Realnews μεταφέρει και το μήνυμα των Βρυξελλών: “Η Αθήνα είναι εκτός θέματος στις εξετάσεις που δίνει στο ασφαλιστικό. Ακοστολόγητες οι ελληνικές ιδέες”.

Στο ίδιο μήκος κύματος η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει: “Δεν συγκυβερνούμε με τους δανειστές τη χώρα”.

 

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει ότι η πατρίδα πληρώνει τα λάθη της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και του λαού μας, όχι μόνο του “τότε” αλλά και του “τώρα”. Στα 75 μεταπολεμικά χρόνια τα “πλην” είναι, δυστυχώς, περισσότερα από τα “συν”. Ετσι που σήμερα η δόλια Ελλάδα να απειλείται πάλι από χρεοκοπία και να τελεί υπό ξένη κατοχή . “Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πάρει την κάτω βόλτα πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε”, θα πει ο Κώστας Καραμανλής, αλλά κερδίζει παράταση ζωής από την ανυπαρξία αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναζητεί τον αρχηγό της εν μέσω ηγετικής “αλληλοσφαγής”. Με τον λαό μας να φοβάται τα ακόμη χειρότερα καθώς βλέπει την κυβέρνηση να διαπράττει το ένα λάθος μετά το άλλο…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ραντεβού στη Χίο. Οι τρεις ηγέτες (Τσίπρας, Μέρκελ, Ερντογάν) πρόκειται να συναντηθούν στο ακριτικό νησί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου με θέμα το προσφυγικό.

– Γιάννης Πλακιωτάκης, πρόεδρος της Ν.Δ.: “Δεν αποκλείω συγκυβέρνηση με πολύ περισσότερα από δύο κόμματα, εάν η χώρα βρεθεί σε κίνδυνο”.

– Ο “ακόλουθος” του Σόιμπλε στην Αθήνα. Ποιος είναι ο άνθρωπος που έστειλε στο Βερολίνο την απόρρητη αναφορά περί ακυβερνησίας.

– Δήλωση-βόμβα Παπαγγελόπουλου για τα δάνεια των κομμάτων.

– Δήμητρα Παπανδρέου: “Εάν ζούσε ο Ανδρέας θα είχε στείλει τον Σημίτη στο Ειδικό Δικαστήριο”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    ”  “Κοίτα ποιος μιλάει” αναρωτήθηκε ειρωνικά ο κ. Πρωθυπουργός, ψέγοντας την κυρία Μπακογιάννη για τον τρόπο που κυβέρνησε τη χώρα ο δικομματισμός επί τριακονταετίαν. Αμφίδρομον το ερώτημα, αν αναλογισθεί κανείς πως θα κυβερνούν τη χώρα τα μνημόνια (και τα “τέκνα” τους) την επόμενη τριακονταετία…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρήκε την… Ωραία Ελένη του! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ερωτεύτηκε ξανά. Περίπου έναν χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της 26χρονης συνεργάτιδάς του Ελένης Καρβέλα.

– Σε τροχιά γάμου Τζένη και Δήμος. Σοβαρεύει η σχέση της λαμπερής ηθοποιού Τζ. Θεωνά και του τραγουδοποιού Δ. Αναστασιάδη, αφού ο ένας γνώρισε τους γονείς του άλλου.

– Ερωτική απόδραση. Το μοντέλο Παολίνα Διαμαντούλη και ο εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου, που είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες, πέρασαν αξέχαστες στιγμές στο Ντουμπάι.

– “Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου”.  “Για να μπεις στον πειρασμό να… παίξεις με κάποιον άλλο, σημαίνει ότι υπήρχε ρωγμή στη σχέση σου”, λέει στην “R” η Κ. Λέχου.

– Ενα σημαντικό βήμα για τη Λάουρα. Η Λ. Νάργες, που είναι ερωτευμένη με τον Μιχάλη Μουρούτσο, γνώρισε πρόσφατα την κόρη του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ