Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Τα ραντεβού της Δευτέρας!” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία βρίσκεται στα περίπτερα από το Σάββατο. 

Οκτώ πολιτικοί αρχηγοί ανοίγουν τα χαρτιά τους στην εφημερίδα, η οποία φιλοξενεί επίσης δηλώσεις και ρεπορτάζ για τις διεργασίες της επόμενης ημέρας. Ανάμεσα στα άλλα οι πολιτικοί αρχηγοί επισημαίνουν:

– Αλέξης Τσίπρας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ απέδειξε ότι δεν φοβάται τις συνθέσεις”.

– Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Θα επιδιώξω να υπάρξει στη χώρα πολιτική σταθερότητα με συνεργασίες”.

– Φώφη Γεννηματά: “Ισχυρή κυβέρνηση μακράς πνοής με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία”.

– Πάνος Καμμένος: “Να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας οι γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο”.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Η όποια διαπραγμάτευση με τη “χορωδία των εκβιαστών” οδηγεί σε νέα βάρβαρα μέτρα”.

– Σταύρος Θεοδωράκης: “Να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της κομματοκρατίας”.

– Παναγιώτης Λαφαζάνης: “Πρέπει να μπουν στο “ψυγείο” οι μνημονιακές πολιτικές”.

– Νίκος Μιχαλολιάκος: “Το νέο μνημόνιο θα αποτύχει και η κατάσταση θα γίνει χειρότερη εάν δεν υπάρξει μια εθνική πολιτική”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο: “Είσαι βέβαιος ότι η ψήφος σου δεν είναι… χειραγωγημένη;” υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης. “Επειδή ο πρωτοφανής επικοινωνιακός ορυμαγδός των 20 ημερών θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αυριανή εκλογή” ο Χρήστος Πασαλάρης σημειώνει ότι “η ψήφος των Ελλήνων πολιτών κινδυνεύει να αποδειχθεί χειραγωγημένη, καθότι δέσμια των σατανικών μυστικών της προπαγάνδας ,για τα οποία ο λαός μας έχει μαύρα μεσάνυχτα, άρα οδεύει στην κάλπη ως… πρόβατο επί σφαγή! Πολύ περισσότερο που την «πλύση εγκεφάλων», έχουν αναλάβει, για λογαριασμό της ξενοκρατίας, δεινοί επικοινωνιολόγοι από κοινού με πανίσχυρα «media». Τα μεγάλα κανάλια, προβάλλοντας κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, παίζουν, θέλουν δεν θέλουν, το άνωθεν και έξωθεν στημένο παιγνίδι της «ισοπαλίας» και του πολυκομματισμού. Αρα η στοιχειώδης άμυνα του ψηφοφόρου είναι να αποφασίσει, έστω και την τελευταία στιγμή, μόνον εκείνο που είναι χρήσιμο για την πατρίδα… Όχι στον πολυκομματισμό, ναι σε ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας…”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Θα κάνω τα πάντα για να μην οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές”. Οι διάλογοι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με στενούς συνεργάτες του.

– Κάλπες με το Grexit στον… κρόταφο. Το μήνυμα που στέλνουν στην Αθήνα Μέρκελ και Σόιμπλε για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Τω καιρώ εκείνω μνημόνιο Αβραάμ εγέννησε μνημόνιο Ισαάκ και μνημόνιο Ισαάκ εγέννησε μνημόνιο Ιακώβ και μνημόνιο Ιακώβ εγέννησε μνημόνιο Ιώβ. Μετά συνέβησαν τα ατυχή επεισόδια του Κατακλυσμού, του Αρμαγεδδώνος και της μεγάλης Πανούκλας του 1713! Οπότε όλα άρχισαν απ’ την αρχή και: μνημόνιο Κατηραμένου Οφι εγέννησε μνημόνιο Καραγκιόζη και μνημόνιο Καραγκιόζη εγέννησε διαπραγματεύσεις Χατζατζάρη και διαπρ…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Υβόννη θέλει και δεύτερο παιδί! Η επιθυμία της Υβ. Μπόσνιακ για μεγάλη οικογένεια. Το λαμπερό μοντέλο εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως με τον Αντώνη Ρέμο θέλουν να χαρίσουν ένα αδελφάκι στη γλυκιά κόρη τους.

– “Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται με λόγια”. Η Μαρία Αραμπατζή, που παντρεύτηκε τον δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα σε στενό κύκλο στη Βάρκιζα, μιλά στην “R” για όσα ένιωσε στον γάμο.

– Η Μις Αμερική χορεύει καλαματιανό. Η Μπέτυ Καντρέλ, που μάγεψε τις ΗΠΑ με τη μεσογειακή ομορφιά της, έχει ελληνικές ρίζες και λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς.

– Είναι μαζί και αγαπημένοι! Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού.

– Έφυγαν τα σύννεφα για Όλγα – Γιώργο. Έπειτα από μια περίοδο που έμειναν χώρια, το μοντέλο Ολ. Φαρμάκη και ο επιχειρηματίας Γ. Γιγουρτάκης έσμιξαν ξανά.

– Πέτρος Φιλιππίδης: “Δεν υπάρχουν πια χρυσά κασέ στην TV”.

– Παντρεύονται στις 8 Νοεμβρίου. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύντροφός του Κατερίνα Γιώτα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ