Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Είναι η τελευταία σας ευκαιρία…” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την προειδοποίηση που απευθύνουν στην Ελλάδα οι Γιούνκερ, Σούλτς και Ολάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “οι τρεις υποστηρικτές της ελληνικής κυβέρνησης στην τελευταία διαπραγμάτευση διαμηνύουν τώρα στην Αθήνα ότι θα είναι οι πρώτοι που θα της “τραβήξουν την πρίζα” εάν δεν φέρει θετικά αποτελέσματα”. Η Realnews επισημαίνει τον “εκνευρισμό του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις επιθέσεις Ελλήνων υπουργών σε στελέχη της Κομισιόν και σε κυβερνήσεις εταίρων” και σημειώνει ότι ο Ζ.Κ.Γιούνκερ “θα θέσει το ζήτημα στον Αλέξη Τσίπρα”.

Ακόμη…

Ο Αλέξης Τσίπρας θυμίζει Μακρονησιώτη που έκανε «δήλωση μετανοίας» στους δανειστές για να αποφύγει αιφνιδιαστική εξόντωση, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Αλλά πήρε σχεδιασμένη ανάσα με τη «λίστα των μεταρρυθμίσεων». Χάρη στα πισωγυρίσματα της η λίστα έγινε το εισιτήριό για να περάσει, ως ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός, στο Κάστρο των Βρυξελλών. Που, ναι μεν δεν μπορεί να το γκρεμίσει, μπορεί όμως να αποσπάσει όσο γίνεται περισσότερο για την πατρίδα. Σε αυτό τον αγώνα έχει κοντά του, για την ώρα, την πλειοψηφία των βουλευτών του, καθώς και το 70-80 % του λαού. Δικαιούται δε να επιζητεί και τη στήριξη της «αποδώ πλευράς» που, αντί να χαιρεκακεί με τις «κωλοτούμπες» του, καλά θα κάνει να οργανωθεί το ταχύτερο, σε μια πανίσχυρη αντιπολίτευση…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ποιοι και γιατί διακινούν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα. Η υπόσχεση που έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους βουλευτές του και πυροδότησε τις φήμες.

– Το σχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τη ΝΕΡΙΤ. Τι θα γίνει με το ανταποδοτικό τέλος.

– Πότε θα ολοκληρωθεί το πλαίσιο ανασυγκρότησης.

– Νίκος Βούτσης: “Το πεδίο στο οποίο θα κριθούμε είναι αυτό της διακυβέρνησης και της εφαρμογής του προγράμματός μας”.

– Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε θεσμούς και του μνημονίου σε συμφωνία”.

– Τα μυστικά της Αμφίπολης και ο άγνωστος σκελετός. Αποκλειστική συνέντευξη της Κατερίνας Περιστέρη.

– Ολυμπιονίκης στην παρανομία: Ο πρωταθλητής της πάλης Αφταντίλ Ξανθόπουλος είναι ο εγκέφαλος της σπείρας διαρρηκτών που απειλούσαν τα θυματά τους με πυρωμένο σίδερο.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“φασούλι το φασούλι αδειάζει το σακούλι. Οσο περνούν τα χρόνια, όλο και πιο πολύ παραδέχομαι ότι με εξαπάτησε η παιδική μου ηλικία. Τότε μας μάθαιναν οι δάσκαλοί μας, ότι η οικονομία είναι αρετή. Σήμερα καταλαβαίνω ότι η οικονομία είναι ανοικονόμητη και μονά-ζυγά δικά της. Καθ’ ότι ή το σακούλι είναι τρύπιο ή το φασούλι μπαλωμένο. Δεν εξηγείται αλλιώς…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Δεν ήταν ρεβάνς, ήταν δικαίωση!”. Η Ολγα Τρέμη λύνει τη σιωπή της και μιλά για όλα, αποκλειστικά στην “R”. “Μπεν Χουρ δεν είμαι και ούτε θα με…βαλσαμώσουν. Μακάρι να βρεθούν νέοι άνθρωποι” λέει η έμπειρη άνκοργουμαν για την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

– Οχι στο γάμο, ναι στο παιδί. Ευτυχισμένοι όσο ποτέ είναι ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που μένουν μαζί δύο χρόνια και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μωρό στο μέλλον, χωρίς να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Τα…καρφιά της βάζουν φωτιά. Η καλλονή Ιβάνα Νέσοβιτς, το νέο δυνατό απόκτημα του Ολυμπιακού στο βόλει, κλέβει την παράσταση με τις επιδόσεις και τις αναλογίες της.

– Πρόβα νυφικού για την Πατρίτσια. Η γοητευτική ηθοποιός Π.Μιλικ-Περιστέρη και ο έμπειρος σεφ-επιχειρηματίας Τζορτζ Παπακώστας κάνουν όνειρα κοινής ζωής.

– Ρένια Λουϊζίδου: “Χάνουν το μέτρο με τα λίφτινγκ”.

– Ξεπέρασαν την κρίση. Ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χάρτ είναι και πάλι μαζί!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ