Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: ” “Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες” “ κυκλοφορεί σ’ημερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ποιές οδηγίες έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη του που διαπραγματεύονται στις Βρυξέλλες ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας. Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του Πρωθυπουργού ο οποίος σημειώνει: “Στις Βρυξέλλες οι εταίροι μας συνάντησαν μια άλλη Ελλάδα, που ξέρει τι θέλει και διεκδικεί. Έγινε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία. Η διαπραγμάτευση της Δευτέρας στο Eurogroup θα είναι δύσκολη. Η δύναμή μας θα είναι, για μια ακόμη φορά, η στήριξη του λαού”.

Επίσης, η Realnews έχει ρεπορτάζ για τις “κόκκινες γραμμές και τα σημεία συμφωνίας των δύο πλευρών 24 ώρες πριν από το τελικό μπρα ντε φερ”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ζητείται αξιοπρέπεια!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αυτό που όλοι ζητούν και περιμένουν από τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του είναι μια συμφωνία που θα αποκαταστήσει -έστω και εν μέρει, έστω και σταδιακά- την πληγωμένη υπερηφάνεια και τη χαμένη αξιοπρέπεια  των Ελλήνων, μετά από πέντε χρόνια μνημονίου, δηλαδή μετά από πέντε χρόνια συνεχών προσβολών, ταπεινώσεων και αδικιών”.

Ο,τι και αν αποφασίσουν αύριο οι Βρυξέλλες, ο αδάμαστος λαός μας, αγκαλιασμένος με την ηγεσία του, σαν άλλος Ζορμπάς, στέλνει μήνυμα ότι θα συνεχίσει να χορεύει το «συρτάκι» του, ακόμη και με δραχμές στην τσέπη του, αν χρειαστεί, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Η Μέρκελ με τους δανειστές πληγώνουν επί πέντε χρόνια την υπερηφάνεια του. Θα υποστούν τις συνέπειες, έστω και με την αναλογία 70:30. Αν όμως το αριστερό αντάρτικο των Ελλήνων μέσα στο κάστρο των Βρυξελλών επηρεάσει αποφασιστικά τους λαούς της νότιας Ευρώπης, τότε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, οικονομικός αυτή τη φορά, που εξαπέλυσε η Γερμανία της Μέρκελ, θα έχει την τύχη των δύο άλλων, με την Ελλάδα να έχει και αυτή τη φορά συμβάλει στο τέλος του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Χάνς-Γέργκ Σέλινγκ, υπουργός Οικονομικών Αυστρίας: “Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας και πρέπει τώρα να βάλει στο τραπέζι μια πρόταση” – “Πιστεύω ότι πολλά θα γίνουν πιο εύκολα αν η νεα ελληνική κυβέρνηση μεταβεί από την “προεκλογική λειτουργία” στη “λειτουργία εργασίας”.

– Γιάννης Πανούσης: “Εάν υπάρχουν θύλακες της Χ.Α στην ΕΛ.ΑΣ, να αυτοδιαλυθούν, αλλιώς θα τους διαλύσω”.

– Ευρυπίδης Στυλιανίδης: “Η ΝΔ να απεγκλωβιστεί από την απαράδεκτη ακροδεξιά ρητορική”.

– Το δείπνο της Μαριέττας: Οι δελφίνοι, οι βολές κατά Σαμαρά και το μήνυμα στον Καραμανλή.

– Αιχμή Γεννηματά κατα Βενιζέλου: ¨Δεν με ενδιαφέρει ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ”.

– Γυναίκα για όλες τις δουλειές. Ο ρόλος της Λίτσας Βλαστού στις “μπίζνες” του ισοβίτη εξαδέλφου της και τα κρυφά ημερολόγιά της.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “…ένας λαβύρινθος. Δηλώσεων, επιδιώξεων, δημοσιευμάτων του Τύπου, διαπραγματεύσεων, διαψεύσεων, παραπληροφόρησς, ανακοινώσεων, δολοπλοκιών -η δημοκρατία των συμβιβασμών σε όλο της το μεγαλείο, αν επρόκειτο για δημοκρατία και όχι για μια οικονομική δικτατορία. Ή για να το πούμε αλλιώς, μιας και ζούμε στην εποχή των ευφημοσμών: καλώς ήρθατε στον λαβύρινθο, στην έξοδο θα σας οδηγήσει ο Μινώταυρος…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Νίκησε ο έρωτας! Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου είναι πάλι μαζί και ευτυχισμένοι όσο ποτε. Ξεπέρασαν την κρίση στη σχέση τους.

– Τζένη Μπαλατσινού: “Είναι λάθος να λες είμαι φίλη με τα παιδιά μου”. Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια μιλά στην “R” για την οικογένειά της που λατρεύει και για το νέο της τηλεοπτικό “στοίχημα” με την εκπομπή Joy.

– Προετοιμασίες για τη βάπτιση τους γιού τους. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιθυμούν να γίνει η τέλεση του μυστηρίου στην Τήνο, στις αρχές Ιουνίου.

– Η Νάνσυ χαμογελά ξανά. Η λαμπερή τραγουδίστρια Ν. Αλεξιάδη βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιώργου Πλέστη.

– Α. Πρωτοψάλτη: “Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια” 

– Η αληθινή σύντροφος του Κώστα Καραφώτη.

.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ