Η Realnews σήμερα

 Με τίτλο: “Οι 15 ημέρες της “φωτιάς”! “ κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία κάνει λόγο για “σκληρό ροκ” μέχρι το Eurogroup στις 16 Φεβρουαρίου”.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Tσίπρας είπε στον Ντάισελμπλουμ: “Έχετε συνηθίσει με το καλημέρα τις κωλοτούμπες. Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε”. Επίσης στο ρεπορτάζ της η Realnews αναφέρει “τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στις συναντήσεις με τον πρόεδρο του Eurogroup και τον Τόμας Βίζερ, καθώς και ποια είναι τα ανοικτά μέτωπα στις συνομιλίες Αθήνας-Βρυξελλών”. Παράλληλα, η εφημερίδα γράφει “πως χαρακτήρισαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη οι απεσταλμένοι της Κομισιόν”, αλλά και για το “διπλωματικό μαραθώνιο και τις επαφές του νέου πρωθυπουργού στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες”.

Ακόμη…

Ο λαός μίλησε καθαρά, αλλά απαιτεί το ίδιο και από τους νικητές, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προεκλογικά τρεις επιλογές : Α) Να υποταχθεί άνευ όρων στην ξενοκρατία. Β) Να συγκρουσθεί μαζί της ό,τι και αν κοστίσει. Γ) Να μπει στο «κάστρο» της και να αποσπάσει με σκληρό διάλογο όσα περισσότερα μπορεί. Οι συνομιλίες του με τα μεγάλα «αφεντικά» των Βρυξελλών δείχνουν ότι επέλεξε την τρίτη λύση. Λόγω όμως μη αυτοδυναμίας ασκεί την εξουσία με τη σύμπραξη του αρχηγού των ΑΝ-ΕΛ που «τον έχει στο χέρι». Και με άπειρους υπουργούς που βιάστηκαν να υποπέσουν σε λάθη ή που έχουν ασυγκράτητες φιλοδοξίες. Ευτυχώς όμως για αυτόν έχει απέναντί του μια «Νέα Δημοκρατία» που δεν ξέρει ούτε τα θανάσιμα λάθη της να αναγνωρίσει.

Στη Realnews μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

– Νέα Δημοκρατία: Όλοι πιέζουν τον Καραμανλή να αναλάβει πρωτοβουλίες.

– Νόρμπερτ Μπάρτλ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Μέρκελ: “Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει επιπλέον κούρεμα του ελληνικού χρέους”.

– Γιώργος Σταθάκης: “Έχουμε κόκκινες γραμμές που αφορούν το τέλος της λιτότητας”.

– Πάνος Καμμένος: “Οι αγορές να αντιληφθούν ότι η Κυβέρνησή μας δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς”.

– Μάκης Βορίδης: “Βαδίζουμε ολοταχώς σε ρήξη με τους δανειστές. Το plan B υπάρχει και είναι η έξοδος από την ευρωζώνη”.

– Μπέττυ Μπαζιάνα: “Ο Αλέξης θα το πάει μέχρι εκεί που μπορεί χωρίς να ρίξει νερό στο κρασί του”. Πως έζησε την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα και τι λέει στο περιβάλλον της για την πορεία της νέας κυβέρνησης.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Η ρήξη είναι μια καλή αρχή για έναν έντιμο συμβιβασμό. Είναι όπως το “μετέωρο βήμα του πελαργού” -προς το άλμα ή την κωλοτούμπα- θα δείξει…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Παράφορος έρωτας για τον Νικόλα. Νέο καυτό ειδύλλιο για τον Ν. Αγούδημο. Ο νεαρός εφοπλιστής μετά τον χωρισμό του από τη Νάνσυ Αλεξιάδη βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά της τραγουδίστριας Ελεάννας Αζούκη.

– Θεοφανία Παπαθωμά: “Έχω μεγάλη αδυναμία στην κόρη μου”. Η ηθοποιός περιγράφει στην “R” τα όμορφα συναισθήματα που νιώθει μετά τη γέννηση του παιδιού που απέκτησε με τον Γρηγόρη Πετράκο.

– Μελωδία της ευτυχίας! Η μάνατζερ Μυρτώ Ζομπανάκη έκλεψε την καρδιά του γνωστού τραγουδοποιού Μπάμπη Στόκα.

– “Δεν βάζω ταμπέλες στις σχέσεις μου”. Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης μιλά στην “R” για τη νέα συνοδό του Ναταλία Ντουσό.

– Επεισοδιακός γάμος στο “Κάτω παρτάλι”. Η “R” ήταν στο γύρισμα.

– Νένα Μεντή: “Δεν ανήκα ποτέ σε κλίκες”.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ