Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “11 κυβερνητικοί ζητούν εξεταστική για το μνημόνιο” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις  βουλευτών της Ν.Δ. Η εφημερίδα φέρνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για το θέμα της δικαστικής έρευνας που γίνεται για το έλλειμμα του 2009. Οι αναγνώστες θα διαβάσουν “τι αποκαλύπτει για την αλλοίωση του ελλείμματος το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Στρόμπλος στην κατάθεσή του, η οποία εξαφανίστηκε από τη δικογραφία”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η Realnews αναφέρεται στο “πώς “έκοψε” και “έραψε” η ανακρίτρια Ελενα Πεδιαδίτη την κατάθεση του γ.γ. της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Εμμανουήλ Κοντοπυράκη”. Η εφημερίδα δημοσιεύει την παραγγελία του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για άσκηση ποινικής δίωξης, αλλά και το “τι υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους για το έλλειμμα οι Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου”.

Στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης επιμένει ότι η Ελλάδα του 2021, στα διακόσια χρόνια της ανεξαρτησίας της, θα είναι το πολυτιμότερο διαμάντι της Ευρώπης, χάρη στους έξι μοναδικούς θησαυρούς της. Ο πρώτος εξ αυτών, ο τουρισμός αποδίδει ήδη πολύ περισσότερο από τα αναμενόμενα, μαζί με τον πολιτισμό της. Ο τρίτος θησαυρός της, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ της ενθάρρυνε την Κίνα να προγραμματίσει επενδύσεις 6,5 δισ. ευρώ και να κάνει την Ελλάδα τον μονόδρομό της προς την Ευρώπη. Από τη γενιά των νέων πολιτικών που θα προέλθουν από τις αμέσως επόμενες εκλογές θα εξαρτηθεί αν θα αξιοποιηθούν και οι λοιποί θησαυροί της. Φτάνει οι νέοι ηγέτες να επιδείξουν υψηλό πατριωτισμό, πολιτική τόλμη και πνεύμα εθνικής ενότητας…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι τελευταίες σκέψεις του Σάντος για την ενδεκάδα. Ετοιμοι για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Κόστα Ρίκα οι Ελληνες διεθνείς. Πίστη για νέα μεγάλη επιτυχία στο στρατόπεδο της Εθνικής.

– Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τον “μεγάλο συνασπισμό”: “Αν ο λαός δεν δώσει αυτοδυναμία σε ένα κόμμα, όλες οι επιλογές είναι θεμιτές όταν τοποθετούνται εντός του συνταγματικού τόξου”.

– Ο Νίκος Παππάς για την εκλογή Προέδρου: “Το βάρος της αποτυχίας της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε εθνικές εκλογές πριν από την προεδρική εκλογή”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Η Ολυμπιακή ήταν μια “κακή” κρατική εταιρεία, που “κακή” την έκανε το κράτος του δικομματισμού. Ιδιωτικοποιήθηκε. Η αγορά απελευθερώθηκε. Νέες εταιρείες, ιδιωτικές, εισήλθαν στην κονίστρα του ανταγωνισμού. Αρα θα έπεφταν και οι τιμές των εισιτηρίων. Μυστήριον. Ανέβηκαν. Σήμερα πληρώνει κανείς τρεις και πέντε φορές πάνω για τα ίδια δρομολόγια (και πάντως λιγότερα και χειρότερα απ’ όσα πραγματοποιούσε ο πάλαι ποτέ εθνικός αερομεταφορέας). Τα ίδια θα λέμε σε λίγα χρόνια και για τη ΔΕΗ, αν συνεχίσουμε έτσι…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Αβραάμ ντύνεται γαμπρός! Παπαδόπουλος-Δέδη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στις 12 Ιουλίου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η όμορφη Τζοάννα.

– “Είμαι το γούρι του Γιώργου”. Τα μηνύματα αγάπης της Ελένης Φουρέιρα στον διεθνή άσο Γ. Σαμαρά και η επιθυμία της να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου της στη Βραζιλία.

– Σίσσυ Φειδά: Μετακόμισε στη Μύκονο για χάρη του έρωτα. Η γοητευτική διακοσμήτρια και παρουσιάστρια άφησε την Αθήνα για να είναι συνέχεια μαζί με τον Γιώργο Ανδρίτσο.

– Κάτια Δανδουλάκη: “Ζούμε, δυστυχώς, στην εποχή που δοξάζεται το ασήμαντο. Με κάνει έξαλλη το γεγονός ότι γεμίσαμε με… τίποτα, τα οποία παριστάνουν το… κάτι”.

– “Ναυάγησε” η συνεργασία Μιμής-Νατάσας. Γιατί η Θεοδωρίδου δεν θα βρεθεί τον χειμώνα στη σκηνή μαζί με την Ντενίση.

– Αννα Καβάσιλα: Η Ελληνίδα που “μάγεψε” τον Ντάνστον.

– Αρης Σπηλιωτόπουλος: Κρουαζιέρα με τη Νάνσυ στις Κυκλάδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ