Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα 

Με τίτλο: “Κίνδυνος έκρηξης!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “η τρόικα ρίχνει λάδι στη φωτιά”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα μέλη της τρόικας “διατυπώνουν ακραίες και παράλογες απαιτήσεις για τους πλειστηριασμούς, τις ομαδικές απολύσεις και το δημοσιονομικό κενό της επόμενης τριετίας”. Η Realnews αναφέρεται και σε εκτιμήσεις έγκυρων αναλυτών, οι οποίοι βλέπουν “τρίτο μνημόνιο ερμηνεύοντας την έντονη πίεση που ασκούν ο Τόμσεν και η παρέα του στην ελληνική πλευρά”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “η παράταση των εκκρεμοτήτων αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση και δημιουργεί ανησυχία για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει κοινωνική αναταραχή”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η “Ελιά” και ο… δάκος!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η ελληνική “Ελιά” δεν μπορεί να παίξει ρόλο αν αποτελεί κακέκτυπο ή έστω νέα έκδοση του ΠΑΣΟΚ. Ούτε αν μεταφέρει στο ιδρυτικό της DNA το σημιτικό παρελθόν. Οσοι πιστεύουν στην “Ελιά” ας την προστατεύσουν από τον… “δάκο”! Ο Σημίτης και οι σημιτοφύλακες είναι επιτέλους ώρα να αποσυρθούν οριστικά“.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης επισημαίνει ότι τα κόμματα της εξουσίας είναι σήμερα εντελώς ξεκομμένα από τη λαϊκή στήριξη και ότι οι αρχηγοί τους, εν όψει των διπλών (ή τριπλών;) εκλογών του Μαΐου, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στους ξένους αφέντες και στον κυρίαρχο λαό. Στους σκληρούς αγώνες για την εθνική ανεξαρτησία αποφασιστικό ρόλο καλούνται να παίξουν οι Ελληνες δημοσιογράφοι, τουλάχιστον οι λυτρωμένοι από κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Καραμανλής προς βουλευτές της ΝΔ: “Αγωνισθείτε για να έχουμε ένα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές”.

– Ο Σημίτης, οι “58” και η “βελούδινη” διαδοχή Βενιζέλου.

– Γιώργος Παπανδρέου: Η ομιλία στο Μάντσεστερ του βγήκε ξινή.

– Χρήστος Σταϊκούρας: “Να υιοθετηθούν ρεαλιστικές λύσεις για το χρέος το συντομότερο δυνατόν”.

– Νίκος Βούτσης: “Καλούμε όλους τους βουλευτές να σταματήσουν με την ψήφο τους την έκπτωση της δημοκρατίας και την κατάρρευση της κοινωνίας”.

– Ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ, μιλά για Φλωράκη και Ζαχαριάδη.

– Κατάθεση-φωτιά του Σίκατσεκ: Ο Χριστοφοράκος, η offshore Placid Blue και οι μίζες στα κόμματα.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη

“Την αγάπη μου και μιαν καλύβη – κι αν μου πάρουν την καλύβη, πού θα στεγάσω την αγάπη μου; Η Ελλάδα επέστρεψε στην εποχή που “δεν είχε ζωή στη Δραπετσώνα“. Παίρνει το στεφάνι της, παίρνει το γεράνι της αγκαλιά και βγαίνει στους πέντε δρόμους, ανέστια, πρόσφυγας απ’ το 2013 στο 1922. Χωρίς ο γιός του Λαέρτη να την οδηγεί προς κάποιαν Ιθάκη. Μην κλαίς, μωρό μου…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Κατερίνα Στικούδη: “Τον άντρα θέλω να τον θαυμάζω” – “Δεν είναι κακό που είμαι σέξι”. Ο έρωτας, οι σχέσεις με τους άντρες και τα επόμενα σχέδια της εκρηκτικής πρωταγωνίστριας του Dancing with the Stars. “Δεν μου αρέσει να έχω δίπλα μου ένα άβουλο πλάσμα, ούτε έναν τραμπούκο”, δηλώνει στην “R”.

– Κλειστός γάμος στη Νέα Υόρκη. Στη λαμπερή πόλη της Αμερικής επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους η γοητευτική ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη και ο διευθυντής φωτογραφίας Σίμος Σαρκετζής.

– Πρόβα νυφικού: Βέρα στο δεξί. Η Ελενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης εντός του 2014 σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Τοπούζογλου-Φρέρης: Βελούδινο διαζύγιο.

– Αλεξάνδρου-Σωτηροπούλου: Τίτλοι τέλους στον έρωτα.

– Καριοφυλλιά Καραμπέτη: “Ποτέ δεν θέλησα να δημιουργήσω οικογένεια και να αποκτήσω παιδί”, εκμυστηρεύεται στην “R” η καταξιωμένη ηθοποιός.

– Ετοιμοι για το επόμενο βήμα. Αραβανή και Βρεττός αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του τραγουδιστή.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ