Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: ” “Νάρκη” Σόιμπλε στη συμφωνία” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία κάνει λόγο για τα “4 ανοιχτά μέτωπα στις διαπραγματεύσεις”. Οπως εξηγεί η εφημερίδα: “Η φορολόγηση των αγροτών, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, τα “κόκκινα” δάνεια και η κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων αποτελούν τα βασικά εμπόδια για την επιτυχή κατάληξη των διαβουλεύσεων”. 

Η Realnews αποκαλύπτει “τι ζητεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και γιατί δεν θέλει οριστική λύση, αλλά συμφωνία-γέφυρα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews αναφέρεται στα προαπαιτούμενα των δανειστών για τη διαφθορά και συγκεκριμένα σημειώνει ότι προτείνουν: “Κατάργηση του αρμόδιου υπουργείου και σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής, άμεση λειτουργία Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες στη Βουλή, ψήφιση Κώδικα Δεοντολογίας βουλευτών, αλλαγές στον τρόπο χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης παρουσιάζει την κυβέρνηση να δίνει τον ύστατο αγώνα με τους δανειστές, όπως περίπου οι έφηβοι του μπάσκετ. Ανόρεχτα, χαλαρά, λανθασμένα σε όλη τη διάρκεια. Αλλά με χρυσή νίκη στο τελευταίο λεπτό. Με τα κορυφαία στελέχη του να τρώγονται μεταξύ τους, με αριστεριστές της κακιάς ώρας να τον υπονομεύουν και με αρκετούς υπουργούς του να σπαταλούν το χρόνο τους σε αυτοπροβολές στα κανάλια, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί ελπίζοντας να αλλάξουν όλα στο τελευταίο λεπτό. Να τελειώνει, σήμερα αύριο, με τη συμφωνία και να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές. Ανατρέχοντας ίσως στο προηγούμενο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Που ως «πρωτάρης πρωθυπουργός» και εκείνος έφτιαξε κυβέρνηση με αποτελεσματικούς υπουργούς, βάφτισε το κόμμα του με άλλο όνομα και όρμησε σε εκλογές που τις κέρδισε. Είμαστε λοιπόν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα… Με την τριανδρία της ανώτατης εξουσίας (Παυλόπουλο, Τσίπρα, Μεϊμαράκη) να είναι η εγγύηση για την Ανάσταση της πατρίδας!

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Παππάς: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όργανα, καταστατικό και κυρίως μέλη, τα οποία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι “κόμμα μέσα στο κόμμα” “.

– Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: “Οι πρόωρες εκλογές εξυπηρετούν μόνο προσωπικούς και εσωκομματικούς σχεδιασμούς του Τσίπρα”.

– Δήλωση Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην “R”: “Οποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί”. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθαρίζει τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα στην επικείμενη συμφωνία.

– Ολγα Κεφαλογιάννη: “Ο πρωθυπουργός δεν είναι στο απυρόβλητο. Εχει την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση που ζούμε”.

– Τρύφων Αλεξιάδης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: “Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στη φορολογία”.

– Στο στόχαστρο μίζες επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου. Η “R” αποκαλύπτει έγγραφο-βόμβα για τα Leopard 2.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους. Νέα σελίδα για Κ. Καινούργιου – Β. Σταθοκωστόπουλο. Η σαγηνευτική παρουσιάστρια και ο ικανός επιχειρηματίας μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο θα μετακομίσουν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Γλυφάδα.

– Νέος έρωτας για τον υπουργό. Με εντυπωσιακή ξανθιά συνοδό που του έχει κλέψει την καρδιά κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και δείχνει ευτυχισμένος.

– Καυτά φιλιά για Ελένη και Ματέο. Η Ελ. Μενεγάκη και ο Μ. Παντζόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και ο φακός της “R” τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές πάνω στο φουσκωτό τους στα ανοιχτά της Ανδρου.

– Κατερίνα Γκαγκάκη: “Μακάρι να είχα αποκτήσει ήδη οικογένεια και παιδιά”.

– Γιάννης Κακλέας: “Δεν φοβάμαι τα πυρά”.

– “Η εξουσία παρασύρει”. Η διευθύντρια του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη, καταγγέλλει τις πρακτικές της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

– “Είμαι ευτυχισμένη!”. Η Δούκισσα Νομικού είπε σε φιλικό της κύκλο πως με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους, χωρίς να έχουν κάνει ακόμα σχέδια γάμου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ