Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “«Νάρκη» στη Θράκη!” κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα ύποπτα παιχνίδια Ερντογάν με τη μειονότητα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το τουρκικό προξενείο με τις ευλογίες της Αγκυρας προωθεί την ιδέα για οικονομικές συναλλαγές αποκλειστικά ανάμεσα σε μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας.

– Ο περίεργος ρόλος της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank και η προσπάθεια οικονομικής «ομογενοποίησης» τουρκόφωνων, Πομάκων και Ρομά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Από Eurogroup σε… Eurogroup: Αγώνας δρόμου 25 ημερών για να «κλειδώσουν» χρέος και εποπτεία.

– Ο Ντράγκι πιέζει για περισσότερους πλειστηριασμούς.

– ΕΝΦΙΑ: Οδηγός επιβίωσης με τις νέες αντικειμενικές. Σε ποιες περιοχές αυξάνεται, σε ποιες μειώνεται και σε ποιες μένει σταθερός ο φόρος ακινήτων.

– Ποιοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες στην επίθεση κατά Μπουτάρη.

– Μονή Εμμαούς: Στο σφυρί 4 ακίνητα για τις… ιερές offshore.

-Τρεις «γαλάζιοι» μνηστήρες για τη Θεσσαλονίκη.

– 30.000 θέσεις για ανέργους σε δήμους και περιφέρειες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ιωάννα Παππά και ο Κώστας Πάντος είναι ζευγάρι. Πατούν το… γκάζι του έρωτα! Η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία πλάι στον σύντροφό της και η «R» εξασφάλισε σπάνιες φωτογραφίες τους.

– Ο Πρίντεζης παντρεύεται. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η Στέλλα Κωστοπούλου θα συνδυάσουν τον θρησκευτικό γάμο τους με τα βαφτίσια της κόρης τους στις 25 Ιουνίου.

– «Θέλω ένα παιδί». Η εκθαμβωτική Νικολέττα Καρρά, που ζει τον ιδανικό γάμο στο πλευρό του Φώτου Πιττάτζη, εκφράζει την επιθυμία της να αποκτήσει ένα μωρό, ενώ βάζει νέο θεατρικό στοίχημα.

– Ο Ορέστης είναι ερωτευμένος! Ο Ορ. Τζιόβας είναι ζευγάρι με τη γοητευτική συνάδελφό του Ηρώ Μουντάκη και μας λέει πως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

– «Δεν κάνουμε σχέδια γάμου». Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να ντύνεται νύφη πλάι στον Γιάννη Πάριο.

– Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

– Η συγκίνηση του Τόλη. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης μας μιλά για την επάνοδο του Τ. Βοσκόπουλου στο σανίδι με το «Μαριχουάνα στοπ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ