Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «”Σφήνα” στο μάτι του σουλτάνου το Καστελλόριζο» κυκλοφορεί η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι σχεδιάζει η Αγκυρα και τι φοβάται η Αθήνα.

Διαβάστε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η ανησυχία των επιτελών του ΓΕΕΘΑ για το ενδεχόμενο να ασκηθεί τουρκική πίεση στο ακριτικό νησί «πάγωσε» τις μεταθέσεις των στρατιωτικών που υπηρετούν εκεί.

– Γιατί εξαφανίζουν οι Τούρκοι από τους χάρτες τους το Καστελλόριζο και γιατί θεωρούν στρατηγική τη σημασία του για τα συμφέροντά τους στο Αιγαίο.

– Τα σενάρια πολέμου στην κυπριακή ΑΟΖ την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος στέλνει γεωτρύπανο και προαναγγέλλει έρευνες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Ανοίξτε όλους τους λογαριασμούς του Γιάννου και 12 συνεργατών του», λένε οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς προς την Τράπεζα της Ελλάδος. Παράλληλο αίτημα προς τις ελβετικές Αρχές για να ελεγχθούν ακόμα 16 τραπεζικοί λογαριασμοί του ζεύγους Παπαντωνίου και στενών συγγενών του.

– Μαρία Εφίμοβα: «Αν γυρίσω πίσω στη Μάλτα, θα με σκοτώσουν». Το «βαθύ λαρύγγι» των Panama Papers μιλά στην «R». Τι δηλώνει ο Ελληνας σύζυγός της.

– Ο Βαρουφάκης «ξεσπαθώνει»: «Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας τα μοιραία πρόσωπα για την ελληνική κρίση».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Ο κ. Γεωργιάδης είναι το σύμβολο του πολιτικού εκφυλισμού της Ν.Δ. Η αποπομπή του θα ήταν μια ανάσα για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα του πολιτικού συστήματος».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο και γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και έντονη διπλωματική δραστηριότητα». – Καταγγελίες για τις πλαστικές συσκευασίες νερού. «Να κάνει ελέγχους ο ΕΦΕΤ!», ζητεί μέσω της «R» o πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης.

– Ερχεται το περιουσιολόγιο. Ο,τι δεν δηλώνεται θα… δημεύεται! Εξοντωτικά πρόστιμα, ισόποσα της αξίας του περιουσιακού στοιχείου που δεν δηλώθηκε, θα επιβάλλονται σε όσους έχουν «ασθενή» μνήμη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Καρίμ ντύνεται γαμπρός! Ο Κ. Ανσαριφάρντ παντρεύεται την Αλεξάνδρα – Σοφία Καλούλη. Ο άσος του Ολυμπιακού και η πανέμορφη σύντροφός του αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, μετά το Πάσχα, με πολιτικό γάμο.

– Ετοιμάζει πρόταση γάμου στην Ιλένια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από τριάμισι χρόνια που είναι ζευγάρι με τη γοητευτική Ιλ. Ουίλιαμς, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη δυνατή σχέση τους και λάμπει από χαρά.

– Δεν κάνει πρόβα νυφικού. Μπορεί οι φήμες να θέλουν την καλλονή Μαίρη Συνατσάκη και τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι όμως το διαψεύδουν στον φιλικό τους κύκλο.

– Ο Aρης δεν κρύβει τον έρωτά του. Ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος και η Φοίβη Γραμματικού απολαμβάνουν τον δεσμό τους, χωρίς να αποφεύγουν τους παπαράτσι.

– «Δεν θα φάτε κουφέτα ακόμα». Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκαλύπτει πως ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης τής έκανε νέα πρόταση γάμου μετά το «Dancing with the stars», στην οποία όμως δεν απάντησε.

– Μαρία Καβογιάννη – Καίτη Κωνσταντίνου. «Δεν έχει ταμπέλες το θέατρο».

– Τέλος στις φήμες. Ο Αλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου απάντησαν με ένα ρομαντικό δείπνο στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωριστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ