Η Realnews σήμερα 18/3/2018

Με τίτλο: «Ο εφιάλτης του Ερντογάν» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι φοβάται ο σουλτάνος και «ντύνεται» Γκρίζος Λύκος. Ο τρόμος για πιθανή εκλογική ήττα και το «φάντασμα» του Μεντερές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

– Ο Τούρκος πρόεδρος είναι ικανός ακόμη και να κάνει απόβαση σε ελληνικό νησί για να κερδίσει στις κάλπες, λένε αντικαθεστωτικοί στη γειτονική χώρα.

– Απειλή για την περιοχή η πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας. Ποια οπλικά συστήματα κατασκευάζουν ήδη μόνοι τους οι Τούρκοι.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η Φώφη ρίχνει το γάντι σε Τσίπρα και Μητσοτάκη. Η επόμενη ημέρα του Συνεδρίου και τα σχέδια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

– O αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, στην «R»: «Μετά την 20ή Αυγούστου τα μέτρα για το χρέος. Η εκτέλεσή τους θα είναι συνδεδεμένη με την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα σας».

– Φώτης Κουβέλης: «Εκτιμώ ότι η Τουρκία δεν επιδιώκει ένα θερμό επεισόδιο και, πολύ περισσότερο, τη σύρραξη με την Ελλάδα».

– Κωστής Χατζηδάκης: «Βλέπω μια παρατεταμένη αμηχανία της κυβέρνησης απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας».

Προτάσοφ – Σαραβάκος – Κατσουράνης: «Δεν πάει άλλο, να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους». Τρείς δόξες των γηπέδων παρεμβαίνουν μέσω της «R» στη συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

– «Η Ελλάδα σημερινός στόχος του μεθυσμένου σουλτάνου». Ενα προφητικό άρθρο του αείμνηστου Χρήστου Πασαλάρη.

– Χάνει το σπίτι του ο άλλοτε ισχυρός κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός.

– Στο «σφυρί» δυο ακίνητα της Νόρας Βαλσάμη και του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου για χρέη 400.000 €.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία Κορινθίου ανοίγει την καρδιά της στην «R»: «Αν σήκωνε χέρι κάποιος πάνω μου, θα του το έκοβα». Μπορεί η καλλονή της σόουμπιζ να γίνεται… μαγκάκι; Η ίδια, που εντυπωσιάζει στο «Γοργόνες και μάγκες», δηλώνει πως, αν τη βγάλουν εκτός εαυτού, ναι!

– «Με τη Βάσω είμαστε ζευγάρι δύο χρόνια». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής Αντώνης Καφετζόπουλος μιλά πρώτη φορά για τη σκηνοθέτιδα σύντροφό του Β. Μιχαλοπούλου, αλλά και για όσα «μαγειρεύει» επαγγελματικά.

– «Θα έκανα παιδί εκτός γάμου». Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρεται στην πρόταση γάμου που απέρριψε και στο πόσο καλά είναι στα προσωπικά της, τονίζοντας για τον παρτενέρ της Δ. Κατρανίδη: «Με τον Δάνη μιλάμε με τα μάτια!».

– Μια χορεύτρια του έκλεψε την καρδιά. «Η Σοφία είναι ένας άγγελος», λέει ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη σύντροφό του Σ. Κρανιά.

– «Η Χριστίνα μού έχει σταθεί πολύ». Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει στην «R»πως έχει βρει την ηρεμία που έψαχνε στο πλευρό της γοητευτικής συνοδού του.

– Ενρίκε Ιγκλέσιας: «Κοκκινίζω όταν με λένε sex symbol». Ο Λατίνος σούπερ σταρ έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια συναυλία και μιλά για όλα στην «R».

– Νέος έρωτας για τη Χριστίνα. Το μοντέλο Χ. Στεφανίδη, μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Κονέ, χαμογελά ξανά στο πλάι του επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ