Η Realnews που κυκλοφορεί (21/4/2024)

Με τίτλο: «Ντόμινο τρόμου στη Μέση Ανατολή» κυκλοφορεί, σήμερα η Realnews.

Τα σενάρια για κλιμάκωση της κρίσης και οι φόβοι για τις παρενέργειες στη Δύση.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Παγκόσμιος συναγερμός για το ενδεχόμενο γενικευμένης σύρραξης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν.

– Η ανησυχία της Αθήνας για τις αλυσιδωτές επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από μια πιθανή ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή.

– Οι κινήσεις στη διπλωματική σκακιέρα, η αβεβαιότητα που σκιάζει την οικονομία και ο κίνδυνος αύξησης των μεταναστευτικών ροών.

– Γράφουν στην «R»: Αλ. Δεσποτόπουλος, Αθ. Δρούγος, Λ. Θαλασσινός, Σ. Καλεντερίδης, Π. Πετράκης, Κ. Υφαντής, Ι. Χαλικιάς.

– Αποστολή στο Ισραήλ: Τα σχέδια του Νετανιάχου για την επόμενη ημέρα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι τουρκικές παραφωνίες πριν από τη συνάντηση κορυφής. Στις 13 Μαΐου ο Μητσοτάκης στην Αγκυρα. Γιατί οι Τούρκοι επαναφέρουν την προκλητική ατζέντα για το Αιγαίο.

– Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην «R»: «Η Αστυνομία χρειάζεται μια συνολική μεταρρύθμιση». «Θα αλλάξουν όλα στις δομές, στη διαχείριση και στην αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού», δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

– Πότε τελειώνει το «χαρτοβασίλειο» του Κτηματολογίου. Το σχέδιο της κυβέρνησης για να παρέχονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του. Μέσα σε έξι μήνες θα έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις σε χάρτινους φακέλους. Από το τέλος Ιουλίου θα μπορούν να γίνουν ψηφιακά μεταβιβάσεις ακινήτων, δωρεές, γονικές παροχές, συστάσεις και τροποποιήσεις ιδιοκτησίας. Μέχρι το τέλος του 2024 θα κλείσουν όλα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας και θα αντικατασταθούν από 92 κτηματολογικά γραφεία σε όλη την επικράτεια.

– Αντισεισμικοί έλεγχοι: Σήμα κινδύνου για 7.000 κτίρια του Δημοσίου. Τι δηλώνει στην «R» ο καθηγητής και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας.

– Καρατομήσεις για τη μαφία αδειών οδήγησης. Απομακρύνθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

– Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ο εργολάβος είχε άδεια μόνο για ελαιοχρωματισμό. Οι Αρχές εντοπίζουν σωρεία παρανομιών στο κτίριο που κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός.

– Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Είναι απολύτως ενσυνείδητος και καταχρηστικός». Τα πρώτα συμπεράσματα των ψυχιάτρων και τεχνικών συμβούλων για τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ