Η Realnews σήμερα 1/10/2017

Με τίτλο : «Κυβέρνηση σε…νευρική κρίση!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την «οργή στο Μαξίμου για τα στελέχη που δηλώνουν ή…διαδηλώνουν κατά των επενδύσεων».

Επίσης η Realnews επισημαίνει: «Aναβρασμός και στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για τα νομοσχέδια περί αλλαγής φύλου και για την “τουρκική ένωση Ξάνθης”». Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Κανείς στην κυβέρνηση δεν αρνείται την ανάγκη για ενίσχυση των επενδύσεων και για διαρκή προσπάθεια βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι».

Μάκης Βορίδης: «Ο Καμμένος αποδείχθηκε ότι είναι πια το… γατάκι του Τσίπρα».

– Όλο το σχέδιο για τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

– Η Μπέττυ Μπαζιάνα επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

– 54 τοξικές βόμβες στον βυθό του Σαρωνικού. Απειλή για το περιβάλλον. Πάνω από 400 ναυάγια ρυπαίνουν τις ελληνικές θάλασσες με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

– Τι είπαν οι απαγωγείς στην οικογένεια Λεμπιδάκη. Τι πιστεύουν οι Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης απαγωγής του επιχειρηματία.

Νίκος Μίχος: «Γιατί έφυγα από τη Χρυσή Αυγή». Συνέντευξη στην «R».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Ε, ναι, ζούμε σαν παντρεμένοι!». Η τρυφερή εξομολόγηση της Ζέτας για τον Μιχάλη. «Πώς ζουν οι παντρεμένοι; Κοιμούνται μαζί, ξυπνούν μαζί, τρώνε μαζί, μοιράζονται τις ζωές τους, αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έτσι ζούμε κι εμείς» λέει η λαμπερή Ζ.Μακρυπούλια μιλώντας για τον Μ.Χατζηγιάννη.

– Σε τροχιά γάμου. Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας και η εκθαμβωτική Αθηνά Πικράκη δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ξαφνικός χωρισμός. Έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας και η πιανίστα Νεφέλη Μουσούρα αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

– Έτοιμη για τρίτο στεφάνι. Η Ευρυδίκη και ο σύντροφός της Μομπ Κατσιώνης είναι πολύ ευτυχισμένοι και –όπως όλα δείχνουν- δεν θα αργήσουν να παντρευτούν.

– «Είμαι μόνη μου παρά τις φήμες». Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου δηλώνει στην «R» πως δεν έχει βρει νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ