Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Εφιαλτικές προβλέψεις για την επόμενη ημέρα» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews η οποία φιλοξενεί τις απόψεις 10 κορυφαίων επιστημόνων.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ο τραγικός απολογισμός από το πέρασμα των καταστροφικών πυρκαγιών και τα σενάρια τρόμου για τις δραματικές επιπτώσεις τους. «Βιώνουμε τον πιο ισχυρό καύσωνα των τελευταίων 150 ετών. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα άρχισαν να κυριαρχούν», λένε οι ειδικοί στην «R».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Πλημμύρες έως και κατά 8 φορές πιο ισχυρές αναμένουν στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

-Τι προβλέπει το σχέδιο για τη θωράκιση της χώρας από τις φυσικές καταστροφές, υπό την κωδική ονομασία «ΑΙΓΙΣ», που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες.

-«Αποτυπώματα» εμπρηστών σε Αττική, Ηλεία, Ρόδο και Κω. Ερευνες της Αντιτρομοκρατικής για τα ύποπτα ευρήματα στη Βαρυμπόμπη.

-Μιλούν στην «R» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σήμα κινδύνου για τα κρούσματα του Δεκαπενταύγουστου. Ανησυχία για νέα έξαρση της πανδημίας στην κορύφωση της παραθεριστικής περιόδου. Τη διενέργεια υποχρεωτικού rapid test στους ταξιδιώτες που θα επιστρέφουν από τα «κόκκινα» νησιά εξετάζει το υπουργείο Υγείας.

– Μάχη με τον κορωνοϊό. Ελπίδες για φάρμακο εντός του 2021. Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών για τα μονοκλωνικά αντισώματα και το ισραηλινό εισπνεόμενο σκεύασμα, που έγιναν στην Ελλάδα.

– Αναλυτικός οδηγός για τα χρέη προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους και τράπεζες. Πώς να ρυθμίσετε τις οφειλές σας.

– 7 φοροελαφρύνσεις για το 2022. Το σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τα οφέλη για εργαζομένους, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων.

– Φάκελος για την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας. 2.828 αδικήματα μέσα σε 5 μήνες! Τι δηλώνουν στην «R» εγκληματολόγοι και ψυχολόγοι, με αφορμή τα ειδεχθή εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

– «Σκότωσα τη γυναίκα μου, πάρτε τηλέφωνο την Αστυνομία». Πώς περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες το παραλήρημα του 54χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του σε ταβέρνα στη Λάρισα.

– «Τον ακούγαμε να χτυπά το παιδί και τη σύζυγό του». Τι κατέθεσαν στις αστυνομικές Αρχές οι γείτονες του 41χρονου συζυγοκτόνου στη Δάφνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ