Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Tα ξένα ΑΕΙ που έρχονται στην Ελλάδα» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews

Η «R» αποκαλύπτει ποια πανεπιστήμια εξετάζουν την εγκατάστασή τους στη χώρα μας ή τη συνεργασία με ελληνικά δημόσια ιδρύματα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν από το 2025 τη λειτουργία τους τα πρώτα παραρτήματα.
– Τουλάχιστον 10 πανεπιστήμια από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη έχουν έρθει σε επαφή με το υπουργείο Παιδείας και διερευνούν τις επόμενες κινήσεις τους.

– Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να πάρουν άδεια λειτουργίας ανώτατες σχολές από το εξωτερικό. Τι θα ισχύσει για το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μετά την καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη: Νέες μεθοδεύσεις Ράμα για να ελέγξει τη Χειμάρρα. Το σχέδιο για νέες κάλπες τον Μάιο και η αντίδραση της Αθήνας.

– Τραγωδία στα Τέμπη: Τρεις εκρήξεις μετά τη σύγκρουση των τρένων. Την τελική έκθεση για την εκδήλωση της φωτιάς και συμπληρωματικές μηνύσεις κατέθεσαν στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας οι συγγενείς των θυμάτων.

– Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Ολες οι αλλαγές στους ελέγχους της εφορίας. Τα 7 νέα εργαλεία που επιστρατεύει η ΑΑΔΕ στο κυνήγι κατά της φοροδιαφυγής.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Σαρακιώτης.

– Εκανε τον… μεσίτη με ακίνητα της μητρόπολης. Επιχειρηματίες του real estate και κατασκευαστές είχε εξαπατήσει ο 68χρονος αρχιμανδρίτης από τη Θεσσαλονίκη.

– Ιχνη της αλβανικής μαφίας στη δολοφονία Γιαλιά. Νέα στοιχεία για την εκτέλεση του επιχειρηματία στη Μάνδρα έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

– Το DNA, ο μάρτυρας – κλειδί και οι απολογίες των νεοτρομοκρατών. Τι περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης Σύμπραξη Εκδίκησης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ