Η Real news σήμερα

Με τίτλο: “Ας λένε ο,τι θέλουν. Εγώ επιμένω!” κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η Realnews και αναφέρεται στην οργή Στουρνάρα κατά των επικριτών του. Ο υπουργός Οικονομικών με δήλωσή του στην εφημερίδα επισημαίνει: “ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ.Σαμαρά, του κ.Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, o “τσάρος” της οικονομίας λέει με νόημα στους συνεργάτες του “ξέρω και εγώ…γαλλικά” αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από βουλευτές της ΝΔ”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ο…θείος από το Κατάρ!”. Στο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ο Εμίρης από το Κατάρ τείνει να αντικαταστήσει στη σύγχρονη ελληνική προσωπικότητα τον… θείο από την Αμερική της δεκαετίας του ’60, που τόση έμπνευση έδωσε στον ελληνικό κινηματογράφο της εποχής”

Στη Realnews, επίσης, μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Κωστής Στεφανόπουλος μιλά στην “R” : ” Δεν το περίμενα… Ο Σαμαράς είναι καλός”. “Ίσως και να ξαναψηφίσω τώρα ΝΔ” λέει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για τη διαφθορά, ζητεί να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και σημειώνει: “έχει σημασία να μπουν κάποιοι φυλακή”.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Η παραδοχή των λαθών της τρόικας, να οδηγήσει σε διορθωτικές κινήσεις”.

– Γιάννης Πανούσης: “Τα κυβερνητικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ παίζουν τον ρόλο της ουράς”.

ΕΠΙΣΗΣ: Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή, ο Κυρ, ο κορυφαίος σκιτσογράφος παρεμβαίνει με το πενάκι του στην επικαιρότητα.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Η πατρίδα θέλει να σωθεί, ας είναι και Φλεβάρη μήνα!..”

Ακόμη…

H υποταγή στο παράλογο τρελαίνει. Αυτό που συμβαίνει με τη φορολόγηση της στέγης είναι παράλογο. Αυτό που συνέβη με τους μισθούς είναι παράλογο. Αυτό που θα συμβεί με τους μισθούς στο εγγύς μέλλον είναι παράλογο. Η συνολική υποταγή της κοινωνίας στο παράλογο μπορεί να ανοίξει την “πόρτα του φρενοκομείου”. Όπως καταλαβαίνετε η “Πράβδα”του Στάθη τρελαίνεται και προσπαθεί να δραπετεύσει…

Στη Reallife μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

– Φοιτήτρια στη Σορβόννη: Μια νέα ζωή στο κοσμοπολίτικο Παρίσι για τη Χρύσα Ρώπα. Η ξαφνική απόφαση της ηθοποιού και οι παράλληλοι δρόμοι με τον μοναχογιό της Κωνσταντίνο. Οι βόλτες και τα χαμόγελα με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Χάρις Αλεξίου στην “πόλη του φωτός”.

– Χρυσά κουφέτα στη Βουλιαγμένη: Ο εφοπλιστής Γιάννης Δράγνης και η Λάουρα Μαρκοπούλου-Λαλαούνη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

– Ευγενία Δημητροπούλου: “Οι άντρες δεν με φλερτάρουν”. Μιλάει στην “R” για τον έρωτα, τον ρόλο της στα “Κόκκινα φανάρια” και όλα όσα τη σοκάρουν.

– Νατάσα Παζαίτη: Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, μέσω Facebook δίνει ιατρικές συμβουλές σε γυναίκες, εστιάζοντας κυρίως στην πρόληψη.

– Χώρισαν μετά από 7χρόνια. Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Νίκος Ράπτης έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

 

 

 

 

REAL PLANET 3-2-13

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ