Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση της Χάιδως ξεκινά – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, η κουβέντα του Λυκούργου με τον Ιάκωβο ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να φύγει Μάνη. Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων.

Ο Ανέστης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με σκοπό να κλείσει τα στόματα που αμφισβητούν τις προθέσεις του και την επανασύνδεσή τους. Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως νιώθει πιο μόνη κι ανυπεράσπιστη από ποτέ. Τα ανοιχτά μέτωπα έχουν αρχίσει να την καταβάλουν. Η Χάιδω σε συνεργασία με τον Φίλιππο βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της..

Η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη.

Η Χάιδω, σε μια κρίση θυμού, αποκαλύπτει  στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 64β (Τετάρτη 3 Νοεμβρίου)

Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του….

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 65 (Πέμπτη 4 Νοεμβρίου)

Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του.

Η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ