Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για τον Φίλιππο και την Βασιλική – Αγωνία για το μωρό τους

Η Γη της Ελιάς” έρχεται με νέο επεισόδιο απόψε. Οι δύσκολες στιγμές για τον Φίλιππο και την Βασιλική συνεχίζονται. 

Όλα όσα θα δούμε απόψε (15/5, 21.00)

Η Βασιλική περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, γιατί ενώ ο Φίλιππος διέφυγε τον κίνδυνο μετά το ατύχημα που είχε με το μωρό, το παιδί τους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. H Βασιλική με τη Χάιδω δεν έχουν φύγει ούτε για μια στιγμή από το νοσοκομείο, παρά τις πιέσεις που δέχονται από τον Στάθη και τον Λυκούργο να πάνε σπίτι για να ξεκουραστούν.

Έπειτα από παρότρυνση της Μαργαρίτας, ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο να συμπαρασταθεί στη Βασιλική για το ατύχημα του Φίλιππου με το μωρό, αλλά την ίδια στιγμή εκεί βρίσκεται και η Μυρτάλη. Εκείνη μόλις τον βλέπει παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη. Ο Αλέξης αρχίζει να την ακολουθεί και δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιο λόγο τον φοβάται και τον αποφεύγει.

Ο Στέφανος κάνει παράπονα στον Στάθη για το γεγονός ότι η Βασιλική έδιωξε εκείνον και την Αρετή από το νοσοκομείο. Ο Στάθης παίρνει και πάλι το μέρος της Βασιλικής και πλέον το χάσμα που τον χωρίζει από τον Στέφανο γίνεται ακόμη πιο μεγάλο.

Η Αθηνά λέει για μία ακόμη φορά ψέματα στην Αναστασία ότι θα βρεθεί με την Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Όμως, η Αναστασία θα δει την Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο και θα καταλάβει το ψέμα της.

Όλοι περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά οι γιατροί παίρνουν μια απόφαση η οποία προκαλεί πανικό στη Βασιλική.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ