Η Γη της Ελιάς: Αίμα και δάκρυα στο τελευταίο επεισόδιο – Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν

Η Αθηνά Νομικού και ο Γιώργης Κουράκος ήταν αυτοί που κέντρισαν το ενδιαφέρον στο τελευταίο επεισοδίου της σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς. Ένα επεισόδιο που είχε τα πάντα… Ο Ανδρέας Γεωργίου φρόντισε να συμπεριλάβει στο φινάλε ευτυχισμένες αλλά και δραματικές στιγμές: έναν άγριο φόνο και μια συγκάλυψη, έναν λαμπερό γάμο με συγκινητικές στιγμές αλλά και ανατροπές καθώς η Μυρτάλη υπέκυψε στην πίεση του Αλέξη που από την αρχή της σεζόν την πολιορκεί και τον φίλησε με πάθος.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι στον γάμο, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς
Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Η απόπειρα βιασμού της Ευτυχίας και η δολοφονία του Ανέστη

Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος έχει διαρρήξει την πόρτα της και μεθυσμένος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά… Της σκίζει το φόρεμα και προσπαθεί να την βιάσει με την κοπέλα τελικά να τον σκοτώνει με ένα κουζινομάχαιρο.


Στη συνέχεια η Ευτυχία καλεί την Άννα, η οποία με ψυχραιμία της λέει “δεν θα πας φυλακή για το κάθαρμα…” και αποφασίζουν να ξεφορτωθούν το πτώμα και να συγκαλύψουν τον φόνο. Στη συνέχεια πηγαίνουν στο γλέντι για να έχουν άλλοθι. Η Άννα που ήταν κουμπάρα στον γάμο καλύπτει τα ίχνη της όταν ο Ισίδωρος την ρωτάει πού ήταν και γιατί άργησαν λέγοντας ότι κάποια… τις μπουγέλωσε και έπρεπε να αλλάξουν πριν πάνε στο γλέντι.

Το τραγούδι του Βοσκόπουλου και το πλάνο της Γκερέκου

Ο Κουράκος περιμένει τα νέα από τους αστυνομικούς για την ταυτοποίηση του DNA της Αθηνάς. Όταν η στιγμή έρχεται την πλησιάζει και της λέει να τον ακολουθήσει μακριά για να μην γίνει σκηνή στο γλέντι. Η Αθηνά αντιδρά και ο Κουράκος της περνάει χειροπέδες. Όταν ρωτάει τι έκανε εκείνος της απαντά μπροστά στην ξαδέλφη, τον Ισίδωρο, την Χάιδω και τον Λυκούργο ότι σκότωσε τον Δημήτρη που τον παρουσίαζε σαν γιο της ενώ ήταν ο εραστής της…

Όλοι μένουν με ανοιχτό στόμα… Και η Αθηνά συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα καταρρακωμένη.


Πέρα από τη σύλληψή της και την αποκάλυψη της αλήθειας από τον αστυνόμο Κουράκο για την παράνομη ερωτική σχέση με τον Δημήτρη, η Άντζελα Γκερέκου, η τηλεοπτική Αθηνά, συγκίνησε στη σκηνή που ο γαμπρός χόρεψε το πρώτο ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου. Ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να ακουστεί ένα τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου και το πλάνο που η Άντζελα Γκερέκου σιγοτραγουδά και κοιτά τον ουρανό προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές.

Ήταν μια όμορφη αφιέρωση στον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021. Το τραγούδι που επέλεξε η ομάδα της σειράς ήταν το “Πριν χαθεί το όνειρό μας”.

“Βροχή” τα σχόλια στο Twitter

/h3>

Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε ήδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ