Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική σκηνή με το τραγούδι του Βοσκόπουλου και το πλάνο της Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς“. Πέρα από τη σύλληψή της και την αποκάλυψη της αλήθειας από τον αστυνόμο Κουράκο για την παράνομη ερωτική σχέση με τον Δημήτρη, η ηθοποιός συγκίνησε στη σκηνή που ο γαμπρός χόρεψε το πρώτο ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου. Ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να ακουστεί ένα τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου και το πλάνο που η Άντζελα Γκερέκου σιγοτραγουδά και κοιτά τον ουρανό προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές. 

Ήταν μια όμορφη αφιέρωση στον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021. Το τραγούδι που επέλεξε η ομάδα της σειράς ήταν το “Πριν χαθεί το όνειρό μας”.

“Βροχή” τα σχόλια στο Twitter

Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε ήδη

“Η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος”

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε χθες σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων για την ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και για τη ζωή χωρίς εκείνον, ένα σχεδόν χρόνο μετά τον θάνατό του.

Αναφορικά με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του η Άντζελα Γκερέκου είπε ότι «ο Τόλης είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα χίλια χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει, γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος».

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν είναι ευτυχισμένη, η Άντζελα Γκερέκου εξομολογήθηκε πως “με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται και με την οικογένεια μου και με τον Τόλη και το παιδί μου και με όλα τα καλά της δουλειάς μου, αλλά και όλα τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει έτσι και τώρα, σε αυτή την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μας, με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη, μπορώ να πω ότι και με τη δουλειά μου και δημιουργικά, προχωράμε δυνατά και πάντα με πίστη, ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Και ό,τι μας έχει πληγώσει προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας και αγγέλους, δηλαδή ευλογίες, μια ευλογία που έτσι κι αλλιώς υπήρχε στη ζωή μου, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ