Η Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει έναν νέο κανόνα που θα ξαφνιάσει τους παίκτες

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, νέες περιπέτειες περιμένουν τους παίκτες. Όσα θα δούμε απόψε, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Star.

Η πράσινη ομάδα ηττήθηκε και στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα η Αντωνία Μωυσίδου να επιλέξει μονομάχο από την ομάδα της. Ο φόβος της Πηνελόπης Ορφανουδάκη, ότι θα επιλεγεί η ίδια ως μονομάχος, δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η Αντωνία υπέδειξε τελικά τη Μαρία Περσίδου.

Η ημέρα ξεκινά με τον Χρήστο Μέξη να θέτει θέμα για το πως μοιράζονται οι εργασίες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάποιοι από τους γαλάζιους νιώθουν ότι ο αρχηγός τους, ο Γιώργος Γιαννούλας, έχει έρθει πολύ κοντά με την αντίπαλη ομάδα.

Οι δύο μονομάχοι, Αντωνία και Μαρία, ξυπνούν στα… μαγικά δεντρόσπιτα και περιμένουν την καθιερωμένη επίσκεψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Και οι δύο είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να σκεφτούν πως θα κινηθούν στη σημερινή μονομαχία, ποιες δοκιμασίες θα επιλέξουν και που θεωρεί η καθεμία ότι υπερέχει. Μετάνιωσε, άραγε, η Αντωνία που αυτοπροτάθηκε ως μονομάχος; Θα κάνουν χρήση του δικαιώματος να επιλέξουν παίκτη να τις αντικαταστήσει ή θα παλέψουν η καθεμία για τον εαυτό της;

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει έναν νέο κανόνα, που θα ξαφνιάσει τους παίκτες. Στη συνέχεια, συζητούν τι οδήγησε την πράσινη ομάδα σε αυτή τη θέση, να έχει δύο παίκτες της μονομάχους. Από την άλλη, τα μέλη της γαλάζιας ομάδας φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από όλα αυτά που πέρασαν τον τελευταίο καιρό και δεν αισθάνονται όλοι ότι είναι μια «δεμένη» ομάδα. Το θέμα της ανταλλαγής των επάθλων ανάμεσα στους παίκτες αλλά και το θέμα του διαχωρισμού των εργασιών, τους απασχολεί για άλλη μια φορά. Ποια ομάδα έχει το μεγαλύτερο βάρος και ποιοι παίκτες είναι πραγματικά πρόθυμοι να βοηθήσουν; Τελικά ο Χρήστος είναι καλός «μαθητής»; 

Η μονομαχία ξεκινά και η αγωνία κορυφώνεται για το ποια παίκτρια θα υπερισχύσει και θα καταφέρει να παραμείνει στη «Φάρμα».

Το βράδυ στη σκηνή, ένα αβγό γίνεται η αφορμή για να δημιουργηθεί, για ακόμα μία φορά, ένταση, ανάμεσα στα μέλη της γαλάζιας ομάδας.

Δείτε το trailer του 12ου επεισοδίου της Φάρμας

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός:Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ