Η επιστροφή του «Fame story» και το ενδεχόμενο… εξόδου του Νίκου Κοκλώνη από τον Alpha

Νίκος Κοκλώνης

Σε τροχιά επαναφοράς στην ελληνική τηλεόραση για την προσεχή σεζόν βρίσκεται το «Fame story», με τις συζητήσεις για την πιθανή τηλεοπτική στέγη του να κρύβουν εκπλήξεις αλλά και το ενδεχόμενο ενός ηχηρού «διαζυγίου». Η επιστροφή του «Fame story» αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος με την ιδιότητά του στην Barking Well Media ξεκινά ήδη συζητήσεις με δύο κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η ιδέα για επαναφορά του «Fame story» παρουσιάστηκε ήδη και συζητείται με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο το ιστορικό talent show και ριάλιτι έγραψε ιστορία πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Στο κάδρο των συζητήσεων για το «Fame story» φέρεται να έχει μπει και το Star, που βρίσκεται σε έντονη αναζήτηση εναλλακτικών φορμάτ ψυχαγωγικών προγραμμάτων για τη βραδινή ζώνη την προσεχή σεζόν, καθώς ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχιστεί το «GNTM».

Το «Fame story» προτάθηκε και σε στελέχη της διοίκησης του Alpha, με τον οποίον συνεργάζεται και ως παρουσιαστής ο Ν. Κοκλώνης, ωστόσο το κανάλι δεν φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν επιθυμεί να επιστρέψει σε περιεχόμενο ριάλιτι, μεταδίδοντας τα καθημερινά επεισόδια μέσα από την ακαδημία. Ως εδώ καλά. Μόνο που ο Ν. Κοκλώνης εκτός από παραγωγός επιθυμεί να είναι και ο παρουσιαστής του «Fame story», γεγονός που δίνει άλλη τροπή στην ιστορία.

Οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το μέλλον του «Fame story» και το κανάλι στο οποίο θα καταλήξει είναι πιθανό να φέρουν την έξοδο Κοκλώνη ως παρουσιαστή από τον Alpha, μετά από συνεργασία δύο ετών. Η Barking Well Media ποντάρει πολλά σε αυτό το project, καθώς, αφού κατοχύρωσε τον τίτλο «Fame story», εξασφάλισε πρόσφατα και τα δικαιώματα του διεθνούς φορμάτ «Star Academy», στο οποίο «πατάει» το ελληνικό «Fame story» με την Ακαδημία των επίδοξων τραγουδιστών και το ένα live την εβδομάδα.

Exit mobile version