Η Άννα Βίσση στο “Πρωινό mou”

Η Άννα Βίσση στο “Πρωινό mou”

 

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, τις ημέρες των Χριστουγέννων βάζουν τα γιορτινά τους και υποδέχονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόμα της μουσικής και του θεάτρου…

 

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

“Το «Πρωινό mou» γίνεται ξεχωριστό και γιορτάζει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την ομορφότερη παρέα. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχονται στο στούντιο αγαπημένους φίλους και μας υπόσχονται την καλύτερη γιορτινή συντροφιά.

 

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, στο στούντιο του «Πρωινό mou» καλεσμένοι θα είναι η Κλέλια Ρένεση και ο Ηλίας Βρεττός. Όλοι μαζί, χωρισμένοι σε ομάδες, παίζουν ένα ξεχωριστό παιχνίδι γνώσεων. Ακόμη, η Ευαγγελία Αραβανή συνοδεύει τον Ηλία Βρεττό σε ένα ταγκό που μας εκπλήσσει.

 

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρίσκεται η Άννα Βίσση, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Θα τραγουδήσει ζωντανά με την ορχήστρα της, αλλά και συντροφιά με την παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου.  

 

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος κάνει την εκπομπή άνω-κάτω με τις μιμήσεις και τις μεταμφιέσεις του και τραγουδά καραόκε με την παρέα του Πρωινό mou.

 

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος, το «ΠΡΩΙΝΟ mou» θυμάται τις καλύτερες στιγμές του.

 

Την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, ο Νίνο, ο πρώτος καλεσμένος της νέας χρονιάς, τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και μιλά, για πρώτη φορά μετά το γάμο του, για τη γυναίκα του και το παιδί που περιμένουν. Καλεσμένη θα είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μιλά για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ