Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «”Δεύτερη ευκαιρία” με 120 δόσεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τη νέα ρύθμιση που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και βιώσιμων επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με τίτλο «”Δεύτερη ευκαιρία” με 120 δόσεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τη νέα ρύθμιση που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και βιώσιμων επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, τα νέα πρόσωπα και τις καραμπόλες.
  • αποκαλύπτει ότι το σενάριο για μία νέα μείωση του αφορολογήτου ορίου βρίσκεται πλέον στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.   
  • φέρνει στο φως 11 νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και θα επηρεάσουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους και ασφαλισμένους.   

 Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες», του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος τονίζει: «Δεν έχω σκοπό να βρω καταφύγιο σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ» και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία επισημαίνει: «Εθνική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εφικτή».

 

 

Το Σάββατο στην Αγορά: Μίλτος Πασχαλίδης Νέο-Ακυκλοφόρητο CD

Μίλτος Πασχαλίδης – Περσείδες

Το νέο-ακυκλοφόρητο cd του Μίλτου Πασχαλίδη με 13 ολοκαίνουργια τραγούδια.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.