H Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha

H Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha

Η δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου εντάσσεται στο δυναμικό του Alpha, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος ανήκε στο δυναμικό της εκπομπής “Νέοι Φάκελοι” του ΣΚΑΙ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προβληματισμός για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής “Νέοι Φάκελοι”.

 

Η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού του προφίλ, ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του τη Σοφία Παπαϊωάννου. Η μεγάλη εμπειρία της στην έρευνα καθώς και η δημοσιογραφική της αξιοπιστία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη του Alpha για έγκυρη ενημέρωση.

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, η οποία έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής μέσα από την πολύχρονη πορεία της στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας. Μαζί με μια ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, η Σοφία Παπαϊωάννου θα αναδεικνύει όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο Alpha, μετά την ενίσχυση του Alpha News, την ανανέωση της συνεργασίας του με τις εκπομπές «Αυτοψία» και «60’ Ελλάδα», αλλά και την ένταξη στο πρόγραμμά του της νέας εκπομπής έρευνας της Σοφίας Παπαϊωάννου, συνεχίζει την οικοδόμηση του ενημερωτικού του προφίλ έτσι ώστε να ανταποκριθεί δυναμικά στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των τηλεθεατών για σφαιρική, αντικειμενική και μαχητική ενημέρωση”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ