H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Ο πρώην της Ρούλας “καίει” τον Γιάννο!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “καταθέσεις-φωτιά για το 1,3 εκατ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Θόδωρος Ουσταμπασίδης καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Γ. Παπαντωνίου και της συζύγου του Ρ. Κουράκου για την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν σε λογαριασμό της στην ελβετική τράπεζα HSBC”. 

Ο πρώην σύζυγος της Ρ. Κουράκου είπε στις δικαστικές Αρχές: “Δεν νομίζω ότι από τα χρήματα που έδινα στην πρώην σύζυγό μου μπορούσε να αποταμιεύσει. Αυτά προορίζονταν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Τελευταία ευκαιρία!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Απαιτείται τώρα επειγόντως μια γενναία και αποφασιστική κοινωνική στροφή της κυβέρνησης, με τη λήψη μέτρων για την αποτελεσματική ανακούφιση των ασθενέστερων εισοδηματικών τάξεων, αλλά και με την αποκατάσταση της βαρύτατα κλονισμένης τα τελευταία τέσσερα χρόνια κοινωνικής δικαιοσύνης“.

«Μονοιάστε για το καλό της πατρίδας»! Αυτή είναι η φρέσκια εντολή του λαού προς τους πολιτικούς ηγέτες, όπως γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. «Μονοιάστε, με τα μάτια σας στα πελώρια κρουαζιερόπλοια που καταπλέουν στα λιμάνια μας, αλλά και στα τουρκικά πολεμικά που παραβιάζουν το Αιγαίο καθώς και στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν υπόκωφα τη σύνθεση του πληθυσμού μας. Μονοιάστε γιατί, μετά από σας, ο λαός ζεσταίνει στον κόρφο του κάποιον νέο Καποδίστρια ή Τρικούπη ή Βενιζέλο ή Καραμανλή. Είναι η ώρα του. Η πατρίδα τον χρειάζεται γιατί «θέλει να ζήσει και θα ζήσει»!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– 15 ανεξάρτητοι βουλευτές αποκαλύπτουν τι θα κάνουν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

– Φώφη Γεννηματά: “Η Ελιά δεν κατάφερε να αναπτύξει δυναμική. Δεν συμβιβάζομαι με το 8%. Το ποσοστό αυτό είναι από το DNA του ΠΑΣΟΚ”.

– Αρης Σπηλιωτόπουλος: “Πρότεινα στον Κακλαμάνη συνένωση δυνάμεων και θα έκανα πίσω για να γίνει δήμαρχος”.

– Γιώργος Καρατζαφέρης: “Τι διάλογο να κάνω με τη Νέα Δημοκρατία; Εδώ έχει τραβηχτεί πίσω ο Καραμανλής”.

– Σταύρος Θεοδωράκης: Αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με Βενιζέλο και Κουβέλη.

– Φιλίπ Λεγκρέν, πρώην σύμβουλος του Ζοζέ Μπαρόζο: “Οι Ελληνες έχετε πέσει θύματα εκφοβισμού και εκβιασμού”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Ωσπου να διαβάσετε το δισέλιδο, το χρέος της χώρας θα έχει ανέβει κατά 35.000 ευρώ. Αν το χρέος αυτό, αντί να περικοπεί, επιμηκυνθεί, θα αυξάνεται με 50.000 ευρώ το δισέλιδο. Συνεπώς όταν ο κ. Βενιζέλος αποφαίνεται ότι το χρέος αυτό είναι “βιώσιμο”, μάλλον θα εννοεί την αιώνια ζωή όλων μας κατά τη βασιλεία των ουρανών. Το μυστήριον της οποίας είναι βέβαιον ότι έχει ανακαλύψει…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο φύλακας-άγγελος της Ρένας Δούρου. Ο άγνωστος σύντροφος της ισχυρής κυρίας της Περιφέρειας Αττικής. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπενίσης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε προσπάθειά της. Τι λέει η πολιτικός για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν και την απόκτηση ενός παιδιού.

– “Δεν έχω χρόνο για έρωτες”. Η Δήμητρα Ματσούκα δηλώνει μόνη, λόγω του επαγγελματικού μαραθωνίου της και διαψεύδει τις σχέσεις που της χρεώνουν.

– Ευαγγελία Αραβανή: Την αρραβώνιασαν μέσω… facebook. Η ψεύτικη ανάρτηση στο διαδίκτυο και το ταξίδι-αστραπή με τον αγαπημένο της Ηλία Βρεττό στη Λευκάδα.

– Μ. Χακί – Λ. Παπαδάκη: Ελληνοτουρκικό ειδύλλιο.

– Κονέ – Στεφανίδη: Το μοντέλο που μάγεψε τον “Ιταλό”.

– Γιώργος Κιμούλης: “Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει ανάγκη συνηγόρου. Η παρουσία της στην τηλεόραση και το θέατρο αποδεικνύει από μόνη της την αξία της”.

– Νέα σχέση για τον Παπαμιχαήλ. Η ανερχόμενη ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου έκλεψε την καρδιά του Γιάννη.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ