H Real News σήμερα

 

Με τίτλο: “Οι πρώτοι “μνηστήρες” για τα πετρέλαια!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την “πολυεθνική κινητικότητα για τα πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και τη νότια Κρήτη” πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι έρευνες! Μάλιστα, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος επιβεβαιώνει ότι: “Ηδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες”. Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης τις έρευνες του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίου για τον ελληνικό “μαύρο χρυσό”, ενώ παρουσιάζει και “τα έξι θαλάσσια μέτωπα για την ανακήρυξη των ΑΟΖ”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ανάπτυξη! Αλλο ένα σύνθημα;”. Επισημαίνεται χαρακτηριστικά: “Ανάπτυξη χωρίς την κοινωνία δεν γίνεται. Και η εμπιστοσύνη της κοινωνίας δεν ανακτάται πλέον με λόγια. Η ψυχολογία της δεν αλλάζει με συνθήματα και με φανφάρες. Απαιτούνται πράξεις, έργα”.

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Η ώρα της Δικαιοσύνης. “Φύλλο και φτερό” το Ιδρυμα του Γιάννου.

– Ανεξάρτητοι Ελληνες. Σενάρια και ζυμώσεις για νέο κόμμα μετά τη διάσπαση.

– Βόμβα από Βρυξέλλες. Η επαναγορά του χρέους φέρνει νέα μέτρα την άνοιξη.

– Τάσος Μητρόπουλος: “Για τη Νένα και το παιδί θα σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη”. Ο “Ράμπο” των γηπέδων συνεπλάκη με Γεωργιανό στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη με τίτλο: “Τώρα οι πόρτες ορθάνοιχτες για σωτηρία ή για ανατροπές!..”

Ακόμη…

Αλλο ένα κατόρθωμα του κ. Βενιζέλου, αυτό με τα μήλα των Εσπερίδων στην Proton Bank έλαβε αίσιον τέλος! Το κατόρθωμα θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο μεγαλειώδες. Αλλά όσον ο κ. Βενιζέλος εξακολουθεί να κυκλοφορεί, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας – και κυρίως δεν τις χάνει η “Πράβδα” τουΣτάθη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρεττός – Παπαβασιλείου: Τι κρύβουν τα παρασκήνια του Dancing; Ο χορός τους έφερε πιο κοντά. “Η Ελενα είναι όμορφη γυναίκα και εκρηκτική παρουσία. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον ανάμεσά μας”, δηλώνει ο τραγουδιστής. 

– Ρούλα Κορομηλά: “Η τηλεόραση μπορεί να περιμένει”. Η λαμπερή σταρ μιλά για τα παραμύθια που έγραψε και για τις… κακές μάγισσες της TV.

– Ξυλάς – Μαντζαβίνου: Ο εφοπλιστής και η αγαπημένη του ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Αγγελική Ηλιάδη: “Σαφώς και θέλω δεύτερο παιδί. Εχω τρέλα με τα αγόρια”.

– Ματέο Παντζόπουλος: Μετάθεση στο Τατόι. Να μην εξαιρεθεί από καμία στρατιωτική του υποχρέωση αποφάσισε ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη.

– Γιάννης Αμανατίδης: Η όμορφη Κατερίνα “συνέταιρος” και στη ζωή.

– Μαρία Μενούνος: Αναψε φωτιές στην Αμερική. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μιλά στην “R” για τον άντρα των ονείρων της και για την καυτή φωτογράφηση που έκανε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ