H Real News σήμερα

 H Real News σήμερα 

 

Με τίτλο: “Ποιος λέει αλήθεια;” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει έγγραφο – “βόμβα” του Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος. Σε ενυπόγραφη επιστολή του που αποκαλύπτει η εφημερίδα “ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι το χρέος μας θα είναι στο 126,6% του ΑΕΠ το 2020 και όχι στο 124%, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Eurogroup”.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκτιμήσεις “κοστολογείται” περίπου στα 5 δισ. ευρώ και το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα τα πληρώσει. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα “αίσθηση προκαλεί η ελαφρότητα και η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζουν τη συμφωνία για το πρόβλημα της χώρας μας οι ηγέτες της Ευρώπης”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Βιώσιμο” χρέος ή βιώσιμη οικονομία;

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Παρέμβαση του συμβούλου της Μέρκελ, Κριστόφ Σμιντ: “Η συμφωνία των Βρυξελλών δεν αποτελεί μόνιμη λύση” – “Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη δεν είναι εγγυημένη”.

– Πόρισμα-φωτιά της Βουλής: Πόθεν έσχες τα 2,2 εκατ. δολάρια, κυρία Παπαντωνίου; Δεν δηλώθηκε ποτέ η κατάθεση της συζύγου του πρώην υπουργού στην τράπεζα ΗSBC της Γενεύης.

– Συνέντευξη του Ευάγγελου Βασιλάκου, πρώην γενικού διευθυντή εξοπλιστικών προγραμμάτων: “Χειρότερη και από αυτή του Ακη η σύμβαση του Γιάννου για τα υποβρύχια”.

– Σκάνδαλο Καρούζου: Ανοίγουν όλοι οι λογαριασμοί της Ρεβέκκας Σκαφτούρα, με εντολή του ΣΔΟΕ.

– Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος: “Ο Σαμαράς πέτυχε ένα πολιτικό θαύμα”.

Διαβάστε επίσης το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη με τίτλο: “Είναι ικανοί οι τρεις τους για μια θαρραλέα υπέρβαση;”

Ακόμη…

Αν ενωθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, πώς θα τους διαγράφει ύστερα ο κ. Βενιζέλοςαδιάγραπτοι! Αδυνατώντας να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση η “ΠΡΑΒΔΑ” του ΣΤΑΘΗ, παρ’ ολίγον να μην εκδοθεί σ’ αυτό το φύλλο…

Στη Realife μπορείτε να διαβάσετε:

– Δούκα-Καραχάλιος: Μια δυνατή σχέση! Τι τρέχει με τη Ζέτα και τον Νίκο; Η όμορφη ηθοποιός και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αχώριστοι.

– Νάντια Μπουλέ: “Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου”. Η παρουσιάστρια δηλώνει μόνη και εξομολογείται στην “R” προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της.

– Χρυσά κουφέτα: Ο Ακης Ζήκος παντρεύεται την αγαπημένη του Καρολίνα.

– Σπύρος Παπαδόπουλος: “Εκανα περιοδεία για να πληρώσω την εφορία”.

– Δέσποινα Μοίρου: Η ηθοποιός κέρδισε τους Αμερικανούς γερουσιαστές.

– Σία Κοσιώνη: Κυριακάτικη βόλτα με τον Αρη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ απόλαυσε παιχνίδια με τον αγαπημένο της σκύλο.

– Μαρία Ιωαννίδου: “Δεν θα κάτσω σπίτι να κοιτάω το τζάκι”.

– Μιχάλης Γουλανδρής: Το θρυλικό Beluga άλλαξε ιδιοκτήτη. Σε Σαουδάραβα κροίσο πέρασε η ιστορική θαλαμηγός έναντι 3,4 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ