H Real News αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Τους “διαγράφουν” οι πολίτες!” και μεγάλη δημοσκόπηση της MRB, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Tα στοιχεία της δημοσκόπησης είναι αποκαλυπτικά, καθώς το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία συγκεντρώνουν 8,2% και 19% αντιστοίχως! Τα δυο κόμματα συγκεντρώνουν αθροιστικά στην πρόθεση ψήφου 27,2%, στην εκτίμηση 39,4%, ενώ αν γίνονταν τώρα εκλογές, η Βουλή θα είχε…εννέα κόμματα. Παράλληλα, το 78,7% των πολιτών πιστεύει ότι οι συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό ευνοούν τώρα τη δημιουργία νέων κομμάτων, ενώ το 95,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας.

Με αφορμή τα στοιχεία της δημοσκόπησης ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο: “Να γυρίσουμε σελίδα τώρα!” υπογραμμίζει την ανάγκη “να στηθούν επιτέλους κάλπες για να εκφραστεί ο λαός είτε ο κ.Σόιμπλε το θέλει είτε όχι”.

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Κώστας Καραμανλής:”Εκλογές πριν από το τσουνάμι των γκάλοπ”-Κάλπες άμεσα θέλει ο πρώην πρωθυπουργός για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή.

– Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: “Εάν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ υπάρχει κίνδυνος ενός φαινομένου ντόμινο στην ευρωζώνη”- “Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναμειχθεί στο πότε θα γίνουν εκλογές στη χώρα σας”.

– Ο Γιώργος Παπανδρέου διαμηνύει: “Θα είμαι πολιτικά παρών την επόμενη ημέρα στη χώρα μου” και υποστηρίζει: “Εγώ δεν είμαι Καραμανλής”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα και δηλώνει μεταξύ άλλων: ” Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα”- “Ο Κριστιάν (Καρεμπέ) ήταν ο άντρας της ζωής μου”- “Οι Έλληνες είναι αρσενικά και έχουν πολύ πάθος”.

– Αγγελική Ηλιάδη: Πρόβα νυφικού-Οι τελευταίες προετοιμασίες της τραγουδίστριας λίγο πριν απο τον γάμο της με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη.

– Τσαρτσαρής-Παπαδημητρίου: Μετά τα δίδυμα έρχεται και ο γάμος

– Αιμίλιος Λιάτσος: “Κάποιοι στα media να είναι πιο ταπεινοί”

– Αθηνά Ωνάση: Η άγνωστη φιλία με τον πρίγκιπα Χάρι

– Ρία Αντωνίου: Έβαλε γκολ στον Βιέρι. Φανατικός θαυμαστής της Ελληνίδας που εντυπωσιάζει στο ιταλικό Dancing with the stars δηλώνει ο ζεν πρεμιέ

– Γιάννης Ζουγανέλης: “Με γεια το κούρεμα”- Το νέο CD του καυστικού καλλιτέχνη κυκλοφορεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με τη Realnews.

– Γεωργία Σάλπα: Ο κρυφός έρωτας με τον Πίτερ Αντρέ-Το μοντέλο είπε “όχι” στον άσο της εθνικής Αγγλίας Άσλεϊ Κόουλ για τα μάτια του Έλληνα ποπ σταρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ