H dream team του Λαζόπουλου

H dream team του Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με το σίριαλ “Δια ταύτα”, στο οποίο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσει η dream team του θεάτρου και της TV.

Διαβάσαμε: “Μια εθνική ομάδα ηθοποιών με προπονητή τον Λάκη Λαζόπουλο, θα παίξει στη νέα κωμική σειρά του Alpha “Δια ταύτα” και τα… γκολ στην τηλεθέαση θα είναι αλλεπάλληλα!

Ο λαοφιλής δημιουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκεντρώσει γύρω του για την καινούργια του τηλεοπτική δουλειά ονόματα όπως των Κώστα Κόκλα, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Βλαδίμηρου Κυριακίδη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Σοφίας Μουτίδου, Ελένης Γερασιμίδου, Χρύσας Ρώπα, Τάσου Παλατζίδη, Λευτέρη Ελευθερίου, Γιάννη Ζουγανέλη, Σωτήρη Καλυβάτση κ.α.

Το “Δια ταύτα” θα είναι εβδομαδιαίο και θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2014.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.  Η κεντρική ιδέα του σίριαλ είναι του Λάκη Λαζόπουλου. Ωστόσο, το σενάριο θα υπογράφουν, εκτός από τον γνωστό ηθοποιό, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πάνος έξαρχος και η Έλενα Σολωμού.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση θα κρατά ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος θα υποδυθεί τον δικαστή”. 

 

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ