H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «Γερμανικό “όχι” στην ελάφρυνση του χρέους» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Φιλοξενεί συνέντευξη του Νόρμπερτ Μπάρτλε, εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών(CDU) για θέματα προϋπολογισμού, ο οποίος προσγειώνει τις προσδοκίες της Αθήνας για περαιτέρω μείωση του χρέους και προειδοποιεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υπογράψει νέο μνημόνιο με συγκεκριμένες δεσμεύσεις προκειμένου να λάβει έγκριση για τη χορήγηση της πιστωτικής γραμμής.

Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος ζητεί «Να δεσμευθεί το πολιτικό σύστημα για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» και επισημαίνει ότι «η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο δρόμος για να εξομαλυνθεί το σημερινό κλίμα».

Η «Αγορά» αποκαλύπτει ότι με εντολή Βερολίνου «αγριεύει» η Task Force μετά την αποχώρηση του Χορστ Ράιχενμπαχ και ότι οι δανειστές συγκροτούν ένα νέο όργανο εποπτείας της Ελλάδας που θα επιβλέπει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Η «Α» κυκλοφορεί με πλούσιο ρεπορτάζ για τους καυτούς διαλόγους Βενιζέλου-Παπανδρέου που επισφράγισαν το «διαζύγιο» στο ΠΑΣΟΚ και το τετ α τετ Τσίπρα-Κουβέλη που θα κρίνει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ.

Η «Αγορά» φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος δηλώνει «Αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί», του υπευθύνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου που επισημαίνει «Δεν θα συμβιβαστούμε στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» και της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία τονίζει ότι «το μείζον είναι η διατήρηση και ενίσχυση της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα με αποφυγή των εκλογών».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Και αυτό το Σάββατο μεγάλες προσφορές με την «Αγορά»

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ – ΣΤΟ ΧΑΡΑΜΑ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το πιο δυνατό live της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Η πιο μεγάλη ώρα, Ακρογιαλιές δειλινά, Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι, Σε βλέπω στο ποτήρι μου, Θα κλείσω τα μάτια, Δημητρούλα, Συννεφιασμένη Κυριακή, Οι αναμνήσεις, Δυο μέρες μόνο, κ.ά.

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΛΕΚΩ ΜΕ ΤΙΣ  ΒΕΛΟΝΕΣ

Το καλύτερο εγχειρίδιο πλεξίματος με την υπογραφή της Μαρίας Ντάβου.

 

«Εδώ Λιλιπούπολη»

Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.

Αυτό το Σάββατο το 4ο cd με τα παραμύθια.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ