Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι δεν θέλησαν να είναι απέναντι από το Survivor και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν»

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε σήμερα (3/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε τηλέφωνο on air τον Νίκο Μουτσινά – «Μόνο μην βρεθείς απέναντί μου τηλεοπτικά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ότι κάποιοι προκειμένου να αποφύγουν την ίδια ώρα προβολής με το Survivor, όταν σημείωνε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης  «Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα».

Στη συνέχεια ανέφερε διαχωρίζοντας τη θέση του: «Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR, και συμπλήρωσε ότι «Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για το «κρυφό» βίντεο – «Αν δεν προλάβω να τα πω στον γιο μου, θα του την δώσουν να τη δει»

Σε ό,τι αφορά τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει είπε ότι: «Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου», ενώ ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν 8 -12 επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ