GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Το «μαργαριτάρι» της δεκαετίας – «Η Ειρήνη Παπά ήταν στο GNTM 2»

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η εβδομάδα στο GNTM. Κι αυτό, διότι αρκετά κορίτσια του ριάλιτι μόδας έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως η Αλεξία παρέμεινε για ακόμη μία φορά.

Στη φωτογράφηση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο challenge, ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και μιας girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι Chupa Chups.

Οι ανατροπές δεν έλειψαν και κορίτσια, που τα είχαν πάει καλά άλλες φορές, απογοήτευσαν τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα και τον guest κριτή Στέφανο Ζαούση.

Η παίκτρια με τη χειρότερη λήψη ήταν η Ραφαέλα, που αποχώρησε από το διαγωνισμό. Η Κότυ είχε δώσει disadvantage στην Ειρήνη, καθώς δεν πιστεύει καθόλου στις δυνατότητές της, αλλά τελικά δεν πέτυχε για λίγο το σχέδιό της.

Το «μαργαριτάρι» της δεκαετίας

Ωστόσο, από το επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς κατά τη διάρκεια της κρίσης των επίδοξων μοντέλων από την Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου, ακούστηκε το… «μαργαριτάρι» της δεκαετίας

Αφορμή στάθηκαν τα εγκωμιαστικά λόγια του Γιώργου Καράβα προς την Ειρήνη, στην οποία είπε πως μοιάζει με την Ειρήνη Παπά. Και ακολούθησε ένα αστείο… πηγαδάκι ανάμεσα στα κορίτσια.

«Μαράκι είσαι ίδια η Ειρήνη Παπά. Κυριολεκτικά όμως. Παιδιά είναι ολόιδια. Ίσως αυτό μου βγάζει star quality σε εσένα. Φωτογραφικά. Τα μάτια τα έντονα, τα φρύδια, η μύτη, το πηγούνι. Στα δικά μου μάτια» είπε ο κριτής. Τα σχόλια που ακούστηκαν από τις κοπέλες πίσω ήταν: «Ποια είναι η Ειρήνη Παπά; Από το GNTM 2; (σ.σ. Χαρά Παππά). Όχι ρε!

Ξέρεις ότι μοιάζεις, αν είναι αυτή που νομίζω» σχολίασε η Γεωργιάννα στην Ειρήνη με τη δεύτερη να απαντά: «Όλες μοιάζουμε οι Κύπριες».

Φυσικά, αυτή την ατάκα δεν θα μπορούσε να την αφήσει να πέσει κάτω το… Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να βρίσκεται σε απόγνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ