GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Για πρώτη φορά μαμά και κόρη, η Μιχαέλα κι η Μάρα, βρέθηκαν στις bottom 3 του GNTM, δηλαδή στις τρεις λιγότερο καλές φωτογραφίσεις της τελευταίας δοκιμασίας, παρέα με την Κάτια.

Aφού η Μιχαέλα κατάφερε τελευταία στιγμή να… σωθεί, μην μπορώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της δεν μπορούσε να βλέπει την κόρη της υποψήφια προς αποχώρηση.

Η… λύτρωση για την 48χρονη μητέρα ήρθε δια στόματος Βίκυς Καγιά, που ανακοίνωσε ότι λίγο καλύτερη φωτογραφία είχε η Μάρα, με την Κάτια για δεύτερη φορά να αποχωρεί!

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος η Μιχαέλα δήλωσε ότι δε θα άντεχε να φύγει η κόρη της και να μείνει η ίδια στο GNTM.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου κι ο Γιώργος Καράβας είπαν τα καλύτερα λόγια στην Κάτια. «Σε αυτήν την αποχώρηση είμαι πολύ πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και πιο συγκροτημένη… Φεύγω με εμπειρία, ξέρω ποια είμαι και τι μπορώ να δώσω. Δε χρειάζεται να στεναχωριέμαι για κάτι, δεν τελειώνει το ταξίδι μου εδώ», είπε φεύγοντας η Κάτια.

«Μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι ο κόσμος είδε μια άλλη Κάτια. Κι αυτή είναι η πραγματική Κάτια. Αυτή που είναι ψύχραιμη, πέφτει, σηκώνεται, στέκεται στα πόδια της, είναι δυναμική… Αυτή είναι η Κάτια. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα μέσα από το GNTM και μετά την επιστροφή μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά», πρόσθεσε το μοντέλο από την Ουκρανία.

Η Βικτώρια σχολίασε την αντίδραση της Μιχαέλας κι ότι συνεχώς τονίζει ότι αν φύγει η κόρη της θα φύγει κι εκείνη. Μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση της, η Κάτια πρόσθεσε: «Νιώθω λίγο αδικημένη… Η Μιχαέλα μας έχει πει πάρα πολλές φορές off camera ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει το μόντελινγκ, ότι δε θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου». Άδικη τη στάση της Μιχαέλας χαρακτήρισε κι η Μαρίτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ