Γιώργος Λιάγκας: Έτσι απάντησε σε Κουτσελίνη και Κουσουλό για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τόσο οι δυο παρουσιαστές όσο και ο Πέτρος Κουσουλός από την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” δεν σταματούν να αλληλοκατηγορούνται και μάλιστα δημόσια.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει σε όσα του καταλόγισαν χθες η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Κουσουλός, ότι δηλαδή άλλαξε στάση στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τη στιγμή που δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στην εκπομπή “Πρωινό” τονίζοντας ότι η θέση του για την υπόθεση της Πάτρας είναι κάθετη.

«Σαν ομάδα έχουμε ρεπορτάζ με ονόματα για την Πισπιρίγκου και να πω και κάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού. Ποτέ. Είναι μέσα στο DNA μου. Σε αυτόν τον “κήπο” της τηλεόρασης θεωρώ ότι είναι κουτό να σφαζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Είναι ηλίθιο. Ούτε έχω ψέξει κανένα για τον τρόπο που κάνει ρεπορτάζ. Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο και μπράβο του» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα ως εκπομπή -συγγνώμη κύριοι συνάδελφοι- μετά από 30 χρόνια εγώ δημοσιογραφίας… Συγγνώμη γελάμε και δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα σας για το πως θα κάνουμε το ρεπορτάζ. Επίσης να σας πω ότι η άποψή μας για τη συγκεκριμένη υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο κι αταλάντευτο τρόπο από πέρυσι. Όχι παιχνιδάκια λοιπόν» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής, πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την άρνηση του πρώην συνηγόρου της μητέρας των τριών παιδιών, Όθωνα Παπαδόπουλου να εμφανιστεί στην εκπομπή είχε αναφέρει: «Τον παρακαλώ εδώ και εβδομάδες να βγει στην εκπομπή μας. Δεν του αρέσουμε. Δεν πειράζει. Ίσως αν βάλουμε και εμείς μήλα να του αρέσουμε».

Ζήνα Κουτσελίνη – Πέτρος Κουσουλός: Όσα είπαν στη χθεσινή εκπομπή για τον Γιώργο Λιάγκα

Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Κουσουλός απάντησαν την Πέμπτη μέσα από την εκπομπή στην αναφορά που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι να σχολιάσω εγώ τώρα; Είναι αστείο;» είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός με την Ζήνα Κουτσελίνη να τονίζει: «Εγώ δεν γέλασα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κρυάδα είναι. Με αυτά τα οποία λέει μόνο ξινόμηλα θα μπορούσε να βάλει ο αγαπητός Γιώργος. Αυτό με τα μήλα έχει κουράσει. Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει ένας ετερόκλητος συνασπισμός δυνάμεων. Έχει να κάνει με δικηγόρους, με δημοσιογράφους και παρουσιαστές από τη στιγμή που ανέλαβε την υπεράσπιση της κατηγορούμενης ο κύριος Κούγιας, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν μια άλλη γραμμή, να ευτελίζουν αυτή τη σοβαρή υπόθεση, γιατί στο τέλος της ημέρας μιλάμε για τρία παιδιά που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχουν δολοφονηθεί και να ασχοληθούμε με γάμπες, με μήλα, με αισθητικές επεμβάσεις και πλην της ουσίας της υπόθεσης».

«Υπάρχει ένας δικηγόρος που έχει ξεκινήσει μια ιστορία κατασυκοφάντησης μου με απώτερο στόχο να με φιμώσει και να κάνω πίσω σε ότι αφορά την έρευνα. Ο άνθρωπος αυτός που μέχρι πρότινος υπήρξε ο μεγαλύτερος πολέμιος -γιατί έχω μηνύματα, έχω συνομιλίες του Αλέξη Κούγια- συνασπίστηκε μαζί του και προσπαθούν να σπείρουν διάφορα ευφάνταστα σενάρια τα οποία απέχουν από την πραγματικότητα» συνέχισε.

«Σε ότι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα που τον σέβομαι, τον υπολείπομαι, έχει μεγάλη παρουσία και εξαιρετική καριέρα, πολύ πιο έμπειρος από εμένα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να το πω. Έχω παρατηρήσει μια πλήρη μεταστροφή στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα. Θα μου πεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Έχει την εκπομπή του, κάνει το ρεπορτάζ του, είναι υπόλογος σε αυτά που λέει στο τηλεοπτικό κοινό από το οποίο κρινόμαστε όλοι αλλά βλέπω με μεγάλη έκπληξη από τότε που ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας μια μεταστροφή, μια πιρουέτα 180 μοιρών στον τρόπο τουλάχιστον που προσεγγίζει την υπόθεση. Απέχει παρασάγγας ο σημερινός παρουσιαστής έγκριτος Γιώργος Λιάγκας από τον Γιώργο Λιάγκα της προηγούμενης σεζόν όταν έπνεε τα μένεα σε βάρος της κατηγορουμένης και έπνεε τα μένεα και σε βάρος του Όθωνα Παπαδόπουλου. Είμαι ευτυχής γιατί δεν παρέκκλινα ούτε ένα εκατοστό της αρχικής μου άποψης και αυτών που προέκυπταν μέσα από την έρευνά μου».

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέχεια είπε σε έντονο ύφος: «Ως εκπομπή δεν μπήκαμε ποτέ σε κουτσομπολιά. Δεν αποκαλέσαμε ποτέ με αισχρά επίθετα την οικογένεια της Πισπιρίγκου. Αν ανατρέξει κανείς σε εκπομπές, θα δει αλήθειες. Και βαριές αλήθειες” και συμπλήρωσε: “Ο κύριος Κούγιας είναι άξιος σε αυτό που κάνει. Υπερασπίζεται τους εντολείς του όλα αυτά τα χρόνια και έχει δικαίωμα να τους υπερασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που εκείνος κρίνει. Εμείς οι υπόλοιποι, οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι καλό είναι να κρατάμε αυτή τη γλύκα της έναρξης της σεζόν καθ ‘όλη τη διάρκεια γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα και εδώ που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα έρθεις. Κι επειδή τα γεγονότα αγαπητέ μου Πέτρο είναι καταγεγραμμένα, εμείς σε αυτή την εκπομπή μαζί ξεκινήσαμε, μαζί τελειώσαμε, μαζί ξαναρχίσαμε τη σεζόν. Ας δούμε στις υπόλοιπες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ