Γιώργος Κωνσταντίνου: Μου προκαλούν φρίκη αυτά που συνέβησαν

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξέφρασε τη φρίκη του για όσα συμβαίνουν και αποκαλύπτονται στον χώρο του θεάματος με το ελληνικό #metoo.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega “Καλημέρα” ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε: “Βγαίνουν κάποιες καταγγελίες που λένε, ξέρατε και δεν μιλούσατε, δεν είναι έτσι. Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι μπορείς αυτός ο άνθρωπος, που τον ξέρεις, τον γνωρίζεις, που τους ξέρεις, ότι έκαναν αυτά τα πράματα.

Επίσης, δεν είναι σωστό να λέγεται αυτές οι κυρίες τώρα τα θυμήθηκαν. Ναι τώρα το θυμήθηκαν , γιατί το έσερναν σε όλη τους τυη ζωή μέσα. Και όλα αυτά πυο συνέβησαν μου προκαλούν πραγματικά φρίκη.

Πάει κανείς σ’ αυτά τα πλάσματα, τα οποία, ναι, είχαν ανάγκη και δεν άνοιξαν το στόμα τους, καλά έκαναν εκείνη την εποχή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πια ήρωες και άγιοι να βγάλουν το σπαθί και να πουν όχι εγώ τώρα… δεν είναι έτσι.

Όταν έχεις έναν άρρωστο πατέρα, μια άρρωστη μητέρα, όταν δεν έχεις να φας, πιθανόν να κάνεις υποχωρήσεις, να μην ξεσπάσεις να μην γίνεις επαναστάτης. Όμως μέσα σου υπάρχει αυτό” επεσήμανε ο σπουδαίος ηθοποιός.

Επίσης, σημείωσε: Τότε ήταν η καλύτερη εποχή, η εποχή της αθωότητας, μπορούσες να είσαι με το τίποτα ευτυχισμένος, με ένα κομμάτι ψωμί, μια ταινία… Δεν νοσταλγώ εκείνη την εποχή αλλά την αναπολώ πολλές φορές, λέω τι ωραία που ήταν μια στιγμή τότε.

Πλέον δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες. Τα έχω δει, τα έχω ζήσει, δεν είμαι νοσταλγός με την έννοια του παρελθόντος, δεν ασχολούμαι τόσο με το παρελθόν, κοιτάζω πώς προχωρούν τα πράγματα, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα”.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ