Γεννατάς: Θα μου άρεσε να είμαι στο YFSF

Γεννατάς: Θα μου άρεσε να είμαι στο YFSF

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το τέλος του “Your Face Sounds Familiar” ο Γεράσιμος Γεννατάς,  δηλώνει ότι θα ήθελε να συμμετάσχει και στον δεύτερο κύκλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλά για τη νίκη του Θανάση Αλευρά, αλλά και για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι στην κριτική επιτροπή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απο τη συνέντευξή του:

Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου στην επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;

Μια γλυκιά γεύση και υπέροχες αναμνήσεις από στιγμές δημιουργίας που παρουσίασαν  όλοι οι συμμετέχοντες. Από την άλλη, επειδή όλη αυτή η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για μένα, αλλά δεν σου κρύβω ότι έχω μια ανησυχία σχετικά με το αν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερα. Προσπάθησα να είμαι έντιμος και παρών στο παιχνίδι, αλλά κρίνοντας τον εαυτό μου και την παρουσία μου στο YFSF, μάλλον θα μου έβαζα μέτριο βαθμό.

Ήταν έκπληξη για σένα η νίκη του Θανάση Αλευρά;

Όχι. Ο Θανάσης μαζί με τον Κρατερό ήταν οι δύο συμμετέχοντες που ξεχώρισαν από την αρχή, γιατί αντιμετώπιζαν κάθε μίμηση που τους ζητούσαν από τη σκοπιά του ηθοποιού. Ειδικά ο Θανάσης, επειδή τον έχω δει μόνο του στο θέατρο αλλά και σε διάφορα σόου που έχει κάνει, θεωρώ ότι ήταν πιο εξοικειωμένος με το αντικείμενο και δούλευε κάθε εβδομάδα πολύ σκληρά.

 

Αν υπάρξει δεύτερος κύκλος του YFSF, θα ήθελες να συμμετέχεις;

Ασφαλώς. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση σχετικά, αλλά θα μου άρεσε να είμαι γιατί το YFSF μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω πιο κοινωνικός με έναν εύσχημο τρόπο. Από την άλλη, είναι τόσο όμορφο να συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι  που στηρίζεται στην χαρά της δημιουργίας και όχι στον ανταγωνισμό.

 

Πηγή: ΟΚ!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ