Φως στο Τούνελ: «Από τη σιωπή, παίρνεις απαντήσεις» – Η ταραχή της Αγγελικής Νικολούλη

Με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος στο Κορωπί ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ». Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της.

Σημειώνεται ότι οι νέες μαρτυρίες που έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση μπορούν να φέρουν τα πάνω – κάτω. Το «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε με τον πρώην φίλο της Αρτέμιδος, ο οποίος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε.

«Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη» αρκέστηκε να πει στην εκπομπή.

Η Αγγελική Νικολούλη του έστειλε μήνυμα μέσα από την εκπομπή, σημειώνοντας πως οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να βοηθήσει, καθώς η Άρτεμις φέρεται να είχε επαφές με φιλικά του πρόσωπα.

«Δεν επιμένω τυχαία. Βρε αγόρι μου εσύ ήσουν στο στρατόπεδο μέσα και πολύ μακριά. Κανείς δεν σε κατηγορεί. Οι απ’ έξω όμως… κάποιος από αυτούς δεν έχει γνωρίσει την Αρτέμιδα, δεν την είχες συστήσει; Τι έγινε μετά όταν ένιωσες την ενόχληση και την μπλόκαρες και σε έπαιρναν και κάποια μέλη από την οικογένειά της γιατί φοβόντουσαν. Τι έγινε μετά; Συνέχισε και κάποιος φίλος να παίρνει την κοπέλα τηλέφωνο να γνωριστούν και να βγουν;» είπε η δημοσιογράφος.

«Κανείς δεν κατηγορεί κανέναν, αλλά έχει χαθεί ένα κορίτσι. Κάποιος της έδωσε ένα ραντεβού και βγήκε. Τι της είπε; Ότι θα είσαι εσύ εκεί και έφυγε; Τι έγινε εκεί; Μια λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Κανείς δεν σε κατηγορεί. Αν σε παίρνουμε από την εκπομπή είναι γιατί και από το φιλικό σου περιβάλλον είχαν επαφή με την Αρτέμιδα», συνέχισε και κατέληξε, εμφανώς ταραγμένη: «Ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια και μέσα από τη σιωπή, παίρνεις απαντήσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ