Φόνοι Στο Καμπαναριό – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς τελειώνει η σειρά»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστεί φέτος στην αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε ποιο στοιχείο της σειράς της κέντρισε το ενδιαφέρον στο να πει το «ναι» για τον ρόλο της Ηγουμένης Μαρίας: «Υπάρχει μια διαφορετικότητα, σε βάζει σε μια συνθήκη η στολή που φοράς – το ότι είσαι καλόγρια/Ηγουμένη – να μην χρησιμοποιείς τις μεθόδους που ήξερες για την κωμωδία, θέλει μια άλλη σκέψη. Αυτό ήταν το ενδιαφέρον γιατί ο ηθοποιός βαριέται να κάνει τα ίδια, εγώ τουλάχιστον βαριέμαι. Επίσης, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το πως θα κάνεις κωμωδία που αφορά στη θρησκεία, χωρίς να κάνεις κάτι που να δείχνει ασέβεια».

Όσον αφορά στο τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της ξεκαρδιστικής σειράς «Φόνοι Στο Καμπαναριό», η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το δικό της spoiler: «Νομίζω ότι το πως τελειώνει η σειρά, είναι κάτι που δεν πάει το μυαλό σας».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε και για την παράσταση «Όταν Πέθανα» που θα παίξει μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο καθώς και για την κούραση που της έχει «χτυπήσει ήδη καμπανάκι».

Δείτε όλα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή Happy Day

Οι Φόνοι στο Καμπαναριό έρχονται την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Alpha με νέο επεισόδιο και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας που κέρδισε τους τηλεθεατές.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ